Kysy
 • Televisiosarjoja laillisesti

  Jos haluan katsoa sarjoja supernatural, true blood, game of thrones, merlin, the big bang theory etc. niin saako niitä minkään palvelun kautta laillisesti?

  HBO kattaa true bloodin ja game of thronesin ja mukana on muutakin. Netflix tuntuu hienoiselta pettymykseltä. Uutta ei näytä kovin nopeasti tulevan, joten sitä maksaminen pitemmällä aikavalillä tuntuu turhauttavalta. Paljon katsottavaa kyllä on. Viaplayta en ole edes kokeillut, joten jos siitä saisi lisätietoa niin hyvä.

  Toivoin todella uusien palveluiden tuovan kaikki haluamani sarjat käden ulottuville ilman laittomuuksia mutta toisin näyttää käyvän. Ikävä juttu on myös jos joutuu maksamaan kympin yhdestä ja kympin toisesta palvelusta, että saa nähdä haluamansa sarjat "amerikan aikaan".

  Itseäni ei esim. vuoden kytky HBO:hon haittaa yhtään jos sen tilaan ohjelmatarjonnan vuoksi, koska maksaisin sen vuoden joka tapauksessa.

  Enemmän harmittaa tarjonnan levinneisyys. Jokainen tarjoaa muutaman hyvän sarjan ja niitä ei millään saa mistään muualta. Tällainen "kokoa omat sarjasi -paketti" olisi kuluttajan näkökulmasta paras. Samalla tavalla kun nyt voi mm. elisa viihtessä tilata jonkin kanavapaketin niin voisi tilata jonkin sarjan katseluoikeuden ilman, että joutuisi maksamaan turhasta. Turha toivo tämäkin varmasti, koska kanavatkin myydään mainituissa paketeissa, eikä erikseen. Ehkä tämmöinen "kymmenen valitsemaasi sarjaa X euroa" kannattaisi sekä yritysmaailman että kuluttajan kannalta.

  Mielipiteitä? Neuvoja?

  HBO kanavapaketit maksukanavat netflix tv-sarjat Viaplay

3 vastausta

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista