Kysy
 • Steamista CoD BO

  Onko tuota steamia sen ongelmineen pakko pitää koneela, CoD BO.in esim. takia, tietty on sieltä jotain tullut ostettua, ja selväksi alkaa tulla etten osta sieltä enää mitään.

  CoD BO.ta ei päästä pelaamaan, peli kuulema juoksee siellä keskeneräisenä jossakin staemin syövereissä kai, ja valitettavaa että pelin kanssa on ongelmaa, steamin & treyarch vastaus on kai ei voi auttaa sori.

  Kelloja kun nostaa tai sitten koittaa mennä peliin vakiokelloilla joku vakoilu ohjelma siellä on, jaahas vai on sitä järjestelmäasetuksia muuteltu, nyt pitää sitä ja tätä, kenen tämä kone siis on?

  Multipl. pääsee mutta yksin peliin ei, on kenelläkään mitään vastausta ongelmaan?

  Steamin laatiko liikuilee työpöydällä paikasta toiseen yrittäessä käynistää CoD BO yksin peliä, muut pelit vaikuttavat toimivan.

  Sitten on joku altitude tarkoitettu n.2-7v ilmaantunut steam valikooni, eikä siitä pääse eroon menin tyhmä vielä lataaman sen, kun luulin että tarjoavat jotain demoa, kai se on sitäkin, vaan ei oikein taida olla makuuni.

  PC:n pelit

15 vastausta

 • En kyllä ymmärtänyt sanaakaan mutta kyseinen peli vaatii steamin toimiakseen.

 • Ei ihmekkään kun ei steam tai treyarch auta jos kysymykset on tätä luokkaa.

 • vaikuttaa google translatelta

 • se on ihan BO:n oma ongela että se ei toimi. Itselläki kusee toi steamissa/normina. Mutta muut pelit eivät tee tuota. Joten käytä vaan Steamia jatkossakin. Kannattaa myös seurata sesonki tarjouksia.

 • eiköhän se laatiko tarkoita laatikkoa. oletko sinä niin pirun tyhmä että yhden kirjaimen pois pudottaminen tekee mahdottomaksi lukea ja ymmärtää tekstiä?
  ja mitä se äidinkielen numero liittyy tähän asiaan? äidinkielen numeron tietämällä osaisit vastata kysymykseen?

 • Laatiko? Mikä pirun laatikko?

 • Jos kieliopilla tai edes auttavalla kotimaisella kielellä ei ole merkitystä, voisi kysymyksen esittää vaikka kiinaksi. Lopputulos on sama, kysymystä on vaikea ymmärtää.

 • "Kysymyksen jättäjä"

  Peli on siis toiminnut ennen, pelattu läpikin jo muutamaankin kertaan, nyt alkoi ilmetä yht äkkiä ongelmia yksinpeliä ei saa käyntiin.

  Steam ilmoittaa suunileen näin > peli juoksee siellä keskeneräisenä tai lopettetuna sekä että järjestelmäasetuksiin tehty muutoksia, koska olen kellottanut pelanut oc asetuksilla ja taas asettanut vakio asetuksille, pelin olen lopettanut n. 1-2 vkoa sitten ja tallentatanut.

  Steamin tuki verkko sivu ilmoittaa> valitettavaa että pelin kanssa on ongelmaa.

  Kun yritän käynnistää yksinpelin CoD BO. steamin laatiko liikuilee työpöydällä paikasta toiseen, muilla peleillä steamin käynnistyy kuitenkin normaalisti.

 • "Kysymyksen jättäjä"
  Steam ikkuna, muutuui laatikoksi kun alkoi hermot risaamaan.

  Pian varmaan muutun itsekin laatikoksi.

 • Ethän sattumoisin asu turun seudulla?

 • ota steamista pelin seriaali, lataa jostain kyseinen peli, älä crackaa sitä vaan käytä vain alkuperäistä pelin avainta..ei tarvitse steamia sillon

 • "Kysymyksen jättäjä"
  Poisto ja uudelleen asennut auttoi CoD BO ongelma korjattu, ei hävittänyt historiaa.
  Vika vaikuttaa olevan Treyarchin toimessa, ei Steamin.

 • "Kysymyksen jättäjä"

  Oletko koskaa itse kirjoittanut mitään kun kiukku vain yltyy tapellessa jonkun ohjelman tai vastaavan kanssa, pyrkinyt saamaan nopeasti jotain kysymystä aikaan.

  Että ongelmaan löytyy ratkaisu, kääntämällä, kopioimalla, leikaamalla ja liitämällä tekstiä tekemällä korjauksia, tai väsyneenä, ettei seuraavalla kerralla tarvitse alkaa taas tappelemaan saman asian kanssa.

  Kyllä translatea käytän edelleen, kuin pakon sanelemana.

  Äidinkielen numerossakaan ei ole kehumista, Turun ja Porin läänissä, kyllä olen syntynyt.

  Kengän numero vaihtelee 39 - 42, sekä käytän kalsareita, usein myös syön lähes päivittäin, pelaan PC.llä, omistan auton ja välillä liikun silläkin, joskus kävelen tai pyöräilen, käytän myös päällys vaatetusta......
  http://www.youtube.com/watch?v=Li1_Ro9e2_4

  En ole Homo seksuaali, en Bi, en Transventtiili, en lasten/teinien perässä juoksentelija, vaikka muuten ehkä kieroutun.

  En kuitenkaan kysy ratkaisua ongelmaan, alkaakseni nettitreffeille.
  http://www.youtube.com/watch?v=Tx_Biq4ijI4

  Vastauksen taisin saadakin jo, Bodomedin vastauksesta.

 • Mikä oli äidinkielennumerosi??????+

 • Rahat takas , toi jos noi on ..

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista