Kysy
 • Samsungin puhelimessa virus? vai mikälie haittaohjelma

  Eli samsungi näyttää ilmoituksissa että "Sinulla on (1) lunastamaton iPaid. Sinut on valittu voittamaan Ipad 2 (opt-out: opt.leadbolt.com)"

  Linkki johtaa ExlusicePrizeGiveawayn sivuille jossa sanotaan että minut on valittu voittamaan ipad 3. Muiden voittajien arvostelujakin on paljon sivulla. Esim Johanna Virtanen Espoosta arvostelee ja kiittelee sikana tätä juttua.

  Oonko oikeasti voittanu jotaki vai mikä ihme tämä paska on? Tulee aina uudestaan vähän ajan päästä jos sen avaa. Miten tämän saa pois?

  En ole uskaltanut sivun ohjeiden mukaisesti Jatkaa eteenpäin.

  iPad Samsung Virustorjunta

7 vastausta

 • Kokeiles esim. Ad Network Detector haulla ja aja sovellus, pitäisi kertoa mistä ohjelmasta tulee mainoksia. voit sitten poistaa kyseisen ohjelman.

 • Kyseessä on ilmiselvä huijaus.

 • toinen hyvä ohjelma jolla tarkastaa on AppBrain Ad Detector.

  alotus ruudussa on neljä ikonii ja ohjelmien uhka asteen tarkistat vasemalla ylhäällä oleva ikoni jossa on ruutuja joista on yks tyhjä jota painat.
  sitten ensimmäisellä kerralla plaraa kaikki ohjelmat läpi ja näyttää listan ohjelmista ja näyttää ohjelman nimi rivillä oikeella väri palkkeja jotka kertoo tietojen keruu kriittisyydestä.
  esim. google drive näyttää punasta ja taas microsoft skydrive keski luokan oranssia.

  ohjelman nimen alla sitten näkkyy tiedot mainos ohjelman tyypistä ja muista tiedon keruusta liittyvät tiedot, esim. paikannus tiedot, pääsee tilillesi ja niin edelleen.

  jos haluat poistaa ohjelman siitä listalta, niin paina ohjelman rivii ja sen jälkeen ilmestyvästä sivusta ylhäällä oikees kulmassa olevaa hammas ratasta, niin se sitten mennee androidin asetuksissa olevaan ohjelma kohtaselle sivulle josta voit poistaa.

 • Pitääpä yrittää latailla tuo.. Tympeä kyllä. Painoin että Jatka, ja sieltähän tuli kysymyksiä että missä maassa apple on perustettu yms vaihtehdoilla. Pikkupräntillä oli alareunassa tietoja tästä jutusta. olis 1 vastaus maksanut 3e ja 100 kysymystä maksimissaan. Näiden voittaja olis sitten saanu ipadin :D

 • Törkeetä huijausta kaikki. Ihmettelen, että miten tänä päivänä internet aikakaudella kaikki vedätys ja yksityisyyden häiritseminen on sallittua. Omaan samsunging puhelimeen tuli viesti, että OLET VOITTANUT IPADIN JA KLIKKAA, ANNA YHTEYSTIEDOT JA LUNASTA PALKINTOSI, voi voittaa viestit olen sulkenut heti mutta täss viestissä tuli vain, että numeroni on valittu voittajaksi. Ajattelin, että joku mainos juttu se taas on ja haluavat vain puhelin numeroni ja ok klikkasi, mutta yrittivät rahastaa typerillä kysymyksillä 3 e per viesti maksua ja sitten 300 euroa köyhempänä olisit päässyt ipadin arvontaan. Yhden viestin vastasin jonka luulin olevan vain vahvistus viesti (osallistuakseni kilpailuun) ja siihen tietenki jäi kun uutta rahastus viestiä alkoi satelemaa. Sivuilla on piilotettu, pienellä teksti missä kerrotaan homman nimi, avattavan linkin alle. Tämä on kyllä mun mielestä jo todella rikollista. Jos mikä tahansa yhtiö soittaisi sinulle ja sanoisi, että olet voittanut auton vain että ostaisit heidän palvelujaan, mutta kuitenkaan ei ikinä antaisi sinulle tuota autoa...siitä voisi ilmoittaa poliisille petoksesta.

 • Minulla on viirus joka ei päästä minua sovelluksiin paitsi etusivullani on pari sovellusta ne pystyy avaa voisin poistaa viiruksen asetuksista mutta en pääse sinne

 • Se on vain mainos elä pelkää ruma lapsi

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista