Riittääkö IP-osoitteen piilotus ettei sijaintia saa selville?
0
Riittääkö pelkästään että on "piilottanut" IP-osoitteen, ettei oikeaa sijaintia saa silloin selville palvelut tai vaikkapa rikolliset? :) EDIT: En siis tarkoita tietenkään operaattoreita, ihan vain kaikkia muita...

(Kysy/Vastaa osio sekoilee tänään, muokkaus linkit väärillä käyttäjillä)

8 vastausta

Järjestä:aikapisteet
ala surffa TOR-verkon kautta.. vaikea jäljittää
+4

Kommentoi tätä vastausta

Ei riitä
+3

Kommentoi tätä vastausta

No siis tarkoitin lähinnä sitä että on piilossa palveluista ja rikollisilta jotka voisi yrittää tunnistaa sijaintia tjs.. Niin ja ei se IP-osoite niin sanotusti piilossa ole mutta sen korvaa ihan muu.

Miten tämä Kysy/Vastaa osio sekoilee tänään, "Muokkaa vastausta" -linkki on ihan muualla missä sen pitäisi olla, ei voi muokata kysymystä.
+3

Kommentoi tätä vastausta

Läppärillä ja mokkulan prepaid-jutuilla ja löytyyhän niitä ohjelmia jotka vaihtaa IP-osoitteen. Vielä kun olet vaikka keskellä metsää, niin pistä laite kiinni ja seuraavaan paikkaan mentyäsi käynnistät laitteesi uudella IP-osoitteella... En minäkään missään Kokkolassa asu...
+1

Kommentoi tätä vastausta

Joo kirjota muistioon "/IP piiloon" ja tallenna se työpöydälle nimellä netticonffit.txt ni asia on kunnossa
-3

Kommentoi tätä vastausta

Ei mikään riitä ettei joku muka sais mitenkään selville
-4

Kommentoi tätä vastausta

Ihan käytännön testinä tilaa postipaketti jostain kaupasta, mutta piilota oma postiosoitteesi. Älä myöskään kerro omaa nimeäsi tai mitään muuta henkilökohtaista tietoa, koska näitä ei internetissäkään välity.

http://fi.wikipedia.org/wiki/IP
-4

Kommentoi tätä vastausta

Jollain tavallahan operaattorin on tiedettävä kenelle ja mihin osoitteeseen sitä internetistä tulevaa tietoa lähetetään. Jos IP osoitteen piilottaa niin hyvin ettei kukaan tiedä mihin se osoittaa, niin eipä siirry datakaan mihinkään suuntaan.
Sen voi tehdä esim irroittamalla modeemin puhelinpistokkeesta. Silloin koneen osoitetta ei saa kukaan selville...
-8

Kommentoi tätä vastausta