Kysy
 • Paras tabletti läppärin korvaajaaksi?

  Elikkä nyt on sellanen tilanne että joudun siirtymään tabletti mailmaan. Olisikin tarkoitus saada mahdollisimman paras tabletti joka ois monipuolinen ja laadukas. Hinta katto on 400€:ssa. Tabletti pitäs saada mielellään suomesta ja mahd hakea kaupasta. Olisin halukas kuulemaan mielipiteitä tableteista. Kyllä tiedän mihin olen ryhtymässä joten en halua kuulla selityksiä läppäristä tai pöytäkoneiden paremmuudesta. Kerrottakoon myös että 3G en tarvitse. Koska puhelimesta löytyy netin jako ja kotona on wifi... Mielellään Androidissa pysyisin kun puhelimestakin androidi löytyy.

  3G Android tabletit wi-fi

15 vastausta

 • Luulin aluksi kysymyksen olevan hieman vaikea tuon budjetin takia, mutta päädyin siihen, että sen on ehdottomasti oltava..

  ..Asus Transformer Pad, jolla hintaa verkkokauppa.comissa on 399e. Siinä on jopa 32gb sisäistä muistia, 8mpx kamera takana, 1.3mpx kamera edessä, Android ja neliydin Tegra3 prossu! Tähän taitaa jo olla Jelly Bean päivityskin mahdollinen. Lisäksi näihin Transformereihin on niitä näppäimistöjä, jotka tuo viis tuntia lisää akkua ja tietenkin kätevän tavan ohjata laitetta.

  Itse ostaisin ehdottomasti tämän.

 • Yli 30 vuotta tietokoneiden kanssa kanssa olen näperrellyt ja omistan 2 pöytäkonetta ja läppäriä 2 kappaletta ja pojalleni ostettiin vajaa vuosi sitten asusksen TF300TG Wi-Fi-3G poikani kulettaa sitä aina mukanaan siksi 3G mutta jos et tarvitse sitä mukanasi kuljetella riittää Wi-Fi elä turhaan osta Applen tuotteita ne ovat aivan ylimainostettuja tuotteita.Että mielipiteeni on osta vaan asus toimii aivan loistavasti.

 • asus tf300t transformeri, näppistelakan kanssa. Telakka parantaa myyös käyttöergonomiaa ja suojaa laitteen näyttöä. Kirjoitustuntumakin on oikein hyvä, kun vähän tottuu.

 • Samaa mieltä touchwizin kanssa :)

 • Itse korvasin juuri läppärin tabletilla, mutta minun tablettini hinta oli 700€. Tolla hinnalla ei saa oikeastaan muuta hyvää tablettia kuin Samsung Galaxy Tab 2. Applet kannattaa jättää väliin tableteissa

 • Itselläni on tällähetkellä Nexus 7 tabletti ja olen ollut siihen erittöin tyytyväinen. Mutta tuo Asus on myös hyvä vaihtoehto.

 • jos tahtoisi oikeasti korvata läppärin niin win8 hybridit on ainoita vaihtoehtoja tosin ne ylittää budjettisi varsinkin jos tahtoo full hd youtube videoita katsoa joita halvemmat atom clovertrail ei pyöritä.

  mutta toi tf300 saa alle 350€ joistakin paikoista ja se on ihan hyvä android tablet tuohon hintaluokkaan.

 • Minkä kokoista tabia olet hakemassa? Ehdottaisin Nexus 7:aa, löytyy heti kaupasta alta 300€. Omassa käytössä Eee Pad Transformerin ensimmäinen versio, 10" ruutu on omaan käyttöön vähän liian iso, tuo 7" olisi optimi.

 • Osta Asus tabletti se on hyvin toimiva eikä siihen kannata mitään nappäimistötelakkaa hommata kyllä pärjää ilman sitä,itselläni on kyllä 3G malli koska se kulkee aina mukana mutta jos vaan kotona käytät riittää Wi-FI.

 • Noh itse olen ajatellut tuota 10" näyttöä. Oon kyllä kanssa just noiden kahden välillä, että Nexus vaiko TF300t Transformeri. Mutta nyt näyttää kyllä vaaka kääntyneen kokonaan tuon Transformerin eduksi.

 • Tervehdys

  Oheiskysymys aiheeseen liittyen - olen aikeissa hommata Android-tabletin ja nettiä tutkittuani vaikuttaa, että moniin ei pysty päivittämään käyttöjärjestelmää - mistä siis pieni ja edullinen peruslaite, johon kuitenkin pystyy päivittämään käyttiksen uusimpaan?

  Pappa

 • Ainoa mikä pyörittää oikeita ohjelmia Win8 tabletti. Se on sitten makua asia onko se Asus, Panasonic, Mircosft etc. Ei muista ole pöytäkoneen korvaajaksi, ellei sitten käyttö ole pelkkää surfaamista ja viihdettä.

 • Acer on kait melko sontalaite?

 • Ja jos harkitsee Windows 8 tabletin ostoa niin tarkista ettei sen versiona ole RT. RT versioon ei voi asentaa ohjelmia mistä tahansa paikasta.

 • Entä mik olisi hyvä tabletti budjetilla 250€? Joulun jälkeen ostaisin tabletin mietin mikä olisi hyvä. Näyttö mielellään 8 tuumaa tai enemmän.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista