Kysy
 • Nettiyhteyden nopeus kyssäri

  Tilattuna on elisa viihde 100/1 yhteydellä. Nopeus on karvan päälle 40 megaa. (Kummastuttaa kun upload olisi muka reilu 5 megaa, mutta ei koskaan käytännössä). Nopeus on hidastunut muutamalla megalla kun jouduin vaihtamaan modeemin puhelinjohdon 5 metriseksi.

  Onko tässä nyt kuitenkin valituksen paikka? Jos nopeus on tuon 40 megaa, niin sama olisi tilata 50 megan liittymä ja säästää vitosen verran kuukaudessa.

  Tiedän kuitenkin (kokemuksesta), että haluavat/vaativat alkuperäisen n. 30 cm pitkän puhelinjohdon käyttämistä. Kuitenkin nopeus jää alle 50 megan silläkin.

  Muutenkin välillä ihmetyttää tuo nopeus kun ei edes yksi HD striimi tunnu pelaavan pätkimättä (Game of Thrones). Käsittääkseni n. 8 megaa tuo syö kaistasta, joten siihen olisi varaa reilustikin. Tuskin muut verkkoon liitetyt laitteet niin paljon häiritsevät. Käytössä ei siis ole kuin s-postit yms. mitkä jonkin verran verkkoa syövät mutta eivät hirveitä.

  En haluaisi palata käyttämään 30 cm puhelinjohtoakaan, koska sitten pitäisi vetää neljä kappaletta kuparia olohuoneeseen, 5m - 15 m.

  Elisa Viihde netti nopeus

4 vastausta

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista