Kysy

7 vastausta

 • Sandels12, oletkohan nyt aivam varma vastauksesi oikeallisuudesta. Tuo nimittäin ei pidä paikkaansa.

 • Siis 54Mbps? sehän on 54 megaa, jo 8M/1M netissä saa noin 750-800kb/s sisään.
  Eli ei mikään este.
  NATin takana olet tosin ton uuden ip:n mukaan, mutta este sekään ei ole.

 • Tuota noin, 54Mbps maksimi nopeus on jotain 5mb/sek eikä 50kt/sek... Edes jotain tietoa kannattas olla ennen ku vastaa.

  IP muutos johtuu ihan modeemin vaihdosta, ennen näit varsinaisen ip osoitteen ja nyt näet modeemin yhteysosotteen, ip modeemista eteenpäin on silti sama.

  Nopeus ongelma johtuu luultavasti modeemin asetuksista, portin avaus yleensä auttaa asiaan mutta vaikea sanoa kun ei tiedä mistä modeemista on kyse.

  Kokeile myös www.speedtest.net yhteyden nopeus, jos sieläkin on hitaampi kuin pitäisi niin ongelma ei luultavasti ole torrentti ohjelman käyttämän portin toimimattomuus vaan joku muu ongelma.

 • IP:n alkuosan vaihtuminen tuollaiseksi viittaisi siihen että NAT on mennyt samalla päälle ja portteja pitäsi aukoa jotta liikenne pääsee läpi. Modeemin asetuksista saat säädettyä, googlettele merkki ja malli niin löydät ohjekirjan jos et jo omista.

 • Olisiko se kuitenkin "nopeuden".

 • Se on nopeuteni eikä nopeukseni.

 • Langan päässä kun olet niin nopeus on niin nopea kuin sieltä ISP:ltä lähtee. Tähän tosin vaikuttaa sopimasi liittymä, verkon kuormitus ym.

  Tuon nykyisen nopeuden perusteella näytät käyttävän IEEE 802.11g-standardia käyttävää WLAN-tukiasemaa. Kyseisen standardin max nopeus on 54Mbps. Toisin sanoen et pysty lataamaan tuota ~50kt/s nopeammin torrentteja.

  Vaihda takaisin letkun päähän niin nopeudet on taas "normaalit". Tai sitten osta vaikka IEEE 802.11n 300Mbps WLAN-tukiasema ja koneeseen yhteensopiva WLAN-tikku.

  Ja tuo IP:n muutos johtuu justiinsa siitä kun olet nyt WLANin perässä.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista