Kysy
 • Miten PayPal käyttövalmiiksi?

  Voisiko joku kertoa askel askeleelta miten PayPal tilin avaaminen käyttövalmiiksi tapahtuu? :) Huomaan että rekisteröityminen on nykyään helpompaa kun vertaa esim. tähän vanhaan ohjeeseen, kuviin: [ link ] joskus tuolloin yritin avata tiliä mutta oli niin sekavaa että olin ihan pihalla, tuon luottokortti asian takia. ;)

  Eli siis mennään PayPalin sivuille valitaan Sign Up ja aloitetaan valitsemalla "Personal" ja sitten syötetään kaikki muut tiedot paitsi osavaltio kohtaan ei laiteta mitään ja puhelinnumeroon ei laiteta kansainvälistä suuntanumeroa +358 vaan ihan syötetään oma numero kuten täälläkin vai?

  Mitä vaiheita tulee "Agree and Create Account" napin painamisen jälkeen, syötetäänkö pankkitiedot jossain kohtaa? Voisiko joku kertoa yksinkertaisesti. ;)

  (Kuulema voi käyttää ilman luottokortteja, en omista sellaista eikä tule sellaista.)

  paypal

5 vastausta

 • Luotto/maksukortteihin ja pankkitileihin liittyvät asiat kysellään vasta Paypal-tilin luomisen jälkeen, jos noita haluaa liittää Paypal-tiliinsä (Profile-kohdasta voi lisäillä).

  Itselläni on puhelinnumero +358-muodossa, mutta eipä ne taida kovin usein suomalaisille soitella toisin kuin esim. Moneybookersissa ja vastaavissa.

 • Olen kyllä jo jokin aika sitten rekisteröitynyt ja suorittanut ne sähköposti ja aktivointi jututkin ja olen kirjautunutkin, onko tämä nyt tästä vaan käyttövalmis? :|

 • Mikä siinä on kun aina tarjotaan samoja linkkejä joissa on jo käynyt aikoja sitten. Luin enkä sisäistänyt...

 • Miten Luon itselleni tilin jonne muut voi laittaa rahaa? Siis että Mitä tietoja annan muille ja mistä ne löydän? Tili on jo olemassa, mutta näitä tietoja en löydä.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista