Kysy

4 vastausta

 • Hyvä kysymys!

  Xfire kun tosiaan käyttää omaa kevyttä XFR1 -koodekkia, joka ei ole kovinkaan yleinen ja näin sen yhteensopivuus on melko heikkoa.

  Onneksi Xfire on tämän asian huomioinut ja Xfiren asennuksen yhteydessä tulee xfencoder.exe. XFire Video Encoder siis löytyy asennuspolusta (Oletuspolku C:\Program Files\Xfire\xfencoder.exe). Ohjelma on hyvin yksinkertainen.

  Input File -kentään laitat kyseisen XFR1 koodekilla olevan videon ja Output File -kenttään pistät polun uudelle tiedostolle.

  Lopputuloksena sieltä tulee .mp4 tiedosto, joka on laajalti yhteensopiva.

 • Mediacoder on myös kokeilemisen arvoinen, päihittäny mulla jokasen kaupallisen ohjelman! Vaati tosin vähän opettelua, mutta harjoitus palkitsee:) http://www.mediacoderhq.com/

 • Awww, Insomniulta tuli niin ammattitaitoinen vastaus että olin varma että toimisi. Kuitenkin tuokaan ei toiminut, kuva nykii ja video on aivan kelvoton (siis Vegasissa, media playerilla video on aivan normaali).
  Pitäskö kohta alkaa epäillä että Vegasissa on jokin vikana?

  E: kokeilen just tota Mediacoderia, toivottavasti toimii!

 • Alkaisin sinuna epäillä riittääkö koneen tehot editointiin jos MP:ssä näkyy normaalisti... editointi kumminkin vie paljon enemmän laskentatehoa ;)

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista