Kysy
 • Miksi videosta häviää ääni, kun sen lisää Nero Vision Xtraan?

  Siis yritän polttaa n. 5 videota DVD:lle Nero Vision Xtran avulla. Videot on muunnettu valmiiksi .vob -tiedostoiksi, koska kyseinen ohjelma ei videoita suostunut polttamaan niiden ollessa .avi -muodossa. Kaikissa .vob -tiedostoissa on ääni, mutta kun videot lisää Visioniin, niin kahdesta videosta häviää ääni, muissa toimii moitteetta. Mistä on kyse ja miten sen voi korjata?

  DVD-soittimet Nero Vision Videon toisto

3 vastausta

 • ehkä nero vision xtra ei tue niiden videoiden äänikoodekkia. tarkista jollain ohjelmalla esim tällä: http://www.download.fi/audio_video/ID3/mediainfo.cfm tosin en itse ole tuota kokeillut. sitten jos löytyy videoista keskenään joitain äänikoodekki eroavaisuuksia niin vain munnat sen sellaiseen muotoon jota tuo nero vision tukee.

 • Itse koostan DVD flick ohjelmalla, ei ole tökkinyt ja dvdkin syntyy kohtuu nopeasti. Pikaisesti googlaten et ole ainoa jolla on ongelmia nero vision extran kanssa. .vob tiedostojen äänten kanssa. kokeilen itse visionia ja ilmoittelen tuloksista.

  edit nero vision express 3 toi avi t ihan oikein ohjelmaan (viisi tiedostoa).
  joten ehkä vika on jossain muualla.. Veikkaan äänikoodekkeja. englanninkielinen opas ohjelman käyttöön löytyy tuolta:
  link ]

 • Tuntemattomalle:
  Ei voi oikein olla kiinni noista äänikoodekeista, koska kaikissa 5 videossa on sama, mutta vain kahdesta se häviää.

  Verovanki:
  Kiitos kun viitsit kuluttaa aikaa tähäh ongelmaan :)
  mulla kyllä pitäis olla kaikki mahdolliset koodekkit yms. koska ei ole ollut vidoiden toiston kanssa mitään ongelmia. Ja yritin nyt niiden äänien puuttumisesta huolimatta polttaa nuo videot levylle, mutta tuli ilmoitus että; "Nero has some serious problems an it must be closed." tai jotenkin tuohon suuntaan. ja koitin myöskin kaksi kertaa uudestaan, mutta samalla lopputuloksella. Taidanpa siis katella vahtoehtoisia ratkaisuja.
  MUTTA kiitos tosi paljon !

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista