Kysy
 • Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable ei asennu, mitä teen?

  Hei! Mikään Microsoft Visual C++ versio ei asennu, korjaannu tai poistu. Kuitenkin tämä tukipyyntö koskee versiota Microsoft Visual C++ 2005 (SP1) Redistributable Package (x86). Aina on ollut näissä ongelmia kun on tarvinnut asentaa, nyt en vain saa tätä millään asennettua. Tarvitsen tätä että voisin asentaa erään hyvin tärkeän ohjelman. Ongelma on tietääkseni Windows Installerissa, ja sen prosessit joutuukin lopettamaan Tehtävienhallinnasta joka kerta, kun asentaja jää loppuvaiheessa tekemään tyhjää eikä tapahdu mitään, oli sitten kyseessä asennus, korjaus tai poisto, tässä tapauksessa on kyseessä asentaminen.

  Kokeilin huvikseni Sandboxie(hiekkalaatikko)-ohjelmalla asentaa ja asennus sujuu sillä joka kerta kuin ei mitään ongelmaa olisikaan, kyllä sillä vaan onnistuu, mutta nyt on kuitenkin tarkoitus asentaa ihan oikeasti kiintolevylle.

  Eli asennus ilmeisesti sujuisi muuten oikein, mutta asentaja ei vain pysty päättämään sitä ja jää "Aikaa jäljellä: 0 sekuntia"-tilaan (varatuksi), odottamisesta ei ole mitään hyötyä (eikä Peruuta-painikkeella voi peruuttaa asennusta).  Harmi ettei Vikasietotilassa voi asentaa koska siellä ei toimi Windows Installer, muuten ongelma olisi jo ratkaistu...

  P.S. Olen huono englannissa, olisiko antaa/kertoa suomenkielistä ohjetta/vihjettä? Miten voisi mahdollisesti poistaa Windows Installerin jättämiä rippeitä tai vaikka resetoida sen tai jotain... Otan kaiken avun vastaan, kiitoksia. :)

  PÄIVITYS: Todella omituista, melkein viikon päivien kamppailun jälkeen antoi asentaa Microsoft Visual C++ 2005 Redistributablen... Mutta näyttää siltä että ongelma on ettei Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable asennu, kummatkin tarvitaan... :|

  ONGELMA SELÄTETTY!: Pitkällisen taistelun tuloksena onnistuin asentamaan kummankin Visual C++:ssan, vaati vain kovaa asenna, poista, asenna, poista, käynnistä uudelleen, puhdista turhat tiedostot, asenna, poista, käynnistä uudelleen, puhdista turhat tiedostot rumppausta... Uuh, viimein onnistui ja olen hyvin helpottunut kun kamppailu on ohi. :)

  asennus Microsoft Visual C++ 2005 ongelma Windows Vista Windows-ongelmat

2 vastausta

 • Mulla oli samantyyppinen ongelma ja poistin turhat Microsoft Visual C++ 200x Ccleanerin työkalut>poista sovelluksia kautta. Sitten hain microsoftin updatesta uudet versiot,jotka asensin ikäjärjestyksessä.

 • Verovanki: Minulla olikin ongelmana että en voinut poistaa, enkä myöskään asentaa loppuun, olin kahden tulen välissä... =) Viralliset versiot kummastakin olin toki hakenut Download Centerin kautta.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista