Kysy

5 vastausta

 • Äänen toistamisen oletuslaite on käyttöjärjestelmän mielestä nyt jokin muu laite kuin kaiuttimet. Tarkista ohjauspaneelin laitteisto ja äänet, että mikä on oletuslaitteesi (ja vaihda se tarvittaessa).

 • kokeilemaan jollain "live" levyllä ensin miten äänet toimii. Ovatko ne toimineet koskaan kokoonpanolla ? Minkä muutoksen jälkeen lakkasivat toimimasta ?

 • Kiitokset vastaajille!!

  "Äänen toistamisen oletuslaite on käyttöjärjestelmän mielestä nyt jokin muu laite kuin kaiuttimet. Tarkista ohjauspaneelin laitteisto ja äänet, että mikä on oletuslaitteesi (ja vaihda se tarvittaessa)."

  Yritin etsiä paikkaa mistä oletuksen voi vaihtaa, mutten löytänyt. Mistä sen voi tarkistaa ja vaihtaa?

  "kokeilemaan jollain "live" levyllä ensin miten äänet toimii. Ovatko ne toimineet koskaan kokoonpanolla ? Minkä muutoksen jälkeen lakkasivat toimimasta ?"

  Kokeilin cd-levyä ja uloista toistolaitetta, muttei äänet kuulu.

  Pojan Skype herjaa, ettei äänikortti ole käytössä. Jotain sen suuntaista varmaan onkin vialla, mutten osaa jatkaa vianetsintää tästä eteenpäin. Ohjauspaneelin laitteet > äänet > toistaminen (välilehti) > kaiuttimet ja kaksoiskuulokkeet (oletuslähde) vihreänä = toiminnassa, mutta mitään ei kuulu. Herjaa myös "Testiääntä ei voi toistaa". Volyymi lähes täysillä, mutta mykkää pukkaa.

 • Minulla on sama ongelma. Ongelma ilmeni sen jälkeen, kun asensin käyttöjärjestelmän uudestaan.

 • Unohtui sanoa, että myös IDT ääniohjain käytössä ja "laite toimii oikein".

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista