Läppärin äänet puuttuvat. HP Pavilion dv6 kaiuttimiet ja kuulokkeet eivät toimi. Mitä tehdä?
+1
Valmistajan sivuilta Realtek ääniajuri päivitetty ja NVIDIA HDA ääniohjain ilmoittaa "laite toimii oikein". Sammutettu ja käynnistetty pari kertaa uudelleen. Ääniasetuksissa valintaruudut aktiivisia (ei harmaita), mutta ei silti pysty suorittamaan äänitestejä.

5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Äänen toistamisen oletuslaite on käyttöjärjestelmän mielestä nyt jokin muu laite kuin kaiuttimet. Tarkista ohjauspaneelin laitteisto ja äänet, että mikä on oletuslaitteesi (ja vaihda se tarvittaessa).
0

Kommentoi tätä vastausta

kokeilemaan jollain "live" levyllä ensin miten äänet toimii. Ovatko ne toimineet koskaan kokoonpanolla ? Minkä muutoksen jälkeen lakkasivat toimimasta ?
0

Kommentoi tätä vastausta

Kiitokset vastaajille!!

"Äänen toistamisen oletuslaite on käyttöjärjestelmän mielestä nyt jokin muu laite kuin kaiuttimet. Tarkista ohjauspaneelin laitteisto ja äänet, että mikä on oletuslaitteesi (ja vaihda se tarvittaessa)."

Yritin etsiä paikkaa mistä oletuksen voi vaihtaa, mutten löytänyt. Mistä sen voi tarkistaa ja vaihtaa?

"kokeilemaan jollain "live" levyllä ensin miten äänet toimii. Ovatko ne toimineet koskaan kokoonpanolla ? Minkä muutoksen jälkeen lakkasivat toimimasta ?"

Kokeilin cd-levyä ja uloista toistolaitetta, muttei äänet kuulu.

Pojan Skype herjaa, ettei äänikortti ole käytössä. Jotain sen suuntaista varmaan onkin vialla, mutten osaa jatkaa vianetsintää tästä eteenpäin. Ohjauspaneelin laitteet > äänet > toistaminen (välilehti) > kaiuttimet ja kaksoiskuulokkeet (oletuslähde) vihreänä = toiminnassa, mutta mitään ei kuulu. Herjaa myös "Testiääntä ei voi toistaa". Volyymi lähes täysillä, mutta mykkää pukkaa.
0

Kommentoi tätä vastausta

Minulla on sama ongelma. Ongelma ilmeni sen jälkeen, kun asensin käyttöjärjestelmän uudestaan.
0

Kommentoi tätä vastausta

Unohtui sanoa, että myös IDT ääniohjain käytössä ja "laite toimii oikein".
-1

Kommentoi tätä vastausta