Kysy

4 vastausta

 • semmone maksullinen ohjelma löytyy kun CloneDVD. sillä saa levyt tietokoneelle

 • Vaihtoehtoja on useampia, ja sekin vaikuttaa, missä muodossa kappaleet levyilläsi ovat.

  Kaikkein tavallisimpin video-DVD-levyjen kohdalla pitäisin kätevänä ripata levyt tarkkana levykuvana (image) esim. CloneDVD:llä läppärin kiintolevylle ja sitten "mountata" soitettavan levyn image Daemon Toolsilla virtuaaliseksi DVD-asemaksi, josta videoita voi soittaa millä tahansa läppäriin asennetulla DVD-soitto-ohjelmalla. Tai sitten voi käyttää vaikkapa VLC-playeriä, joka osaa lukea suoraan yleisimpiä levy-imageja.

  Tietysti jos kappaleet jaksaa erotella toisistaan, ne voi tallettaa jokaisen omana video-tiedostonaan (esim. avi), jolloin on helpompi pomppia eri levyillä olevien kappaleiden välillä.

  Jos kappaleet taas ovat CD+G-muodossa, helpointa lienee kopsata levyjen sisältö läppärille ja käyttää soittamiseen esim. samaista VLC:tä tai WinAmp + CDG-plugin yhdistelmää.

 • Winamp toimi Windows XP:n aikana mainiosti kotikaraoken soitossa kovalevyltä, nyt homma toimii näemmä parhaiten VLC playerillä. Tiedostomuotoja on lukuisia ja silti toimii.

 • Siirät vaan USB tai muilla yhteyksillä DVD-laitteiltasi läppäriin ja noita muunto-ohjelmia löytyy tuolta ohjelmat osiosta, mutta tietsikat kyllä ymmärtää eri formaatit paremmin kuin joku CD tai DVD-laite.
  Mikäli karaokelevysi on levyillä siirrä suoraan levyltä läppärin kiintolevylle, hivenen hitaampi konsti on soittaa suoraan levyltä. Jos niitä on todella paljon voisit käyttää muistitikkuja tai ulkoista kiintolevyä.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista