En pysty yhdistää omaan WLAN-verkkoon?
+2
Muihin WLAN-verkkoihin yhdistäminen onnistuu, kuten puhelimen hotspottiin... vain tuo Soneran PA netti ei toimi... pääsen käsiksi jokaiseen asetukseen ja salasanakin on varmasti oiken...

7 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Curvy2: Yhteys on 12meganen, mutta vain harvoin lataan yli 500kt/s. Ihan normaali Telewell reijitin on siis ei mokkula, ja vika ei ole läppärin WLAN-kortissa. Puhelimen wifi-hotspot yhteyteen yhdistää moitteetta, mutta reijittimeen yhdistäessä ketää muutamia sekuntteja, mutta sitten ilmoittaa että wlan verkkoon ei pysty yhdistämään. netti toimii kyllä LAN piuhalla mutta sekin on hidasta. Käyttis on Windows 8 Pro.
+6

Kommentoi tätä vastausta

Pääsetkö tutkimaan Soneran yhteyden nopeudet? Jos mahdollista kokeile toisella läppärillä. Sellanenkin mahdollisuus tuli, että emännän langallinen laajakaista hyyty, ilmoitin asiasta lievästi kärkevästi Soneran Aspaan ja uhkasin niitä uhkasakoilla, niin johan tuli ukot kiireellä korjaamaan juttuja.
No asiaan, käytätkö WLAN verkkoa läppärillä, etkä pääse nettiin?
Onko mokkula-reititin? Ja reititin pelaa?
Eräs tie on myös kokeilla prepaid-kortilla, ja katsoa mitä se sanoo sillä.
Jos kerran muut yhteydet pelaa.
Vastaukseeni saa sitten vastata toinen vastaaja, eli soneran aspa.
+2

Kommentoi tätä vastausta

1. Onko yhteysasetukset kunnossa? Esim onko suojaus wlanissa vaikka WPA-E, ja koneessa yhteydelle WPA-P? Onko encryptaus reitittimessä tkip ja AES koneella? Onko reitittemen asetuksissa MAC-osoitteiden listaus päällä, jolla koneesi ei ole?

2. Onko reititin vetelemässä viimeisiään tai muuten vain osittain hajonnut? Itsellä hajonnut parikin reititintä vuosien varrella.

3. Onko koneen ja reitittimen välissä tolkuttomasti betonia, tiiliä, foliota (sauna), tai tai muuta vastaavaa jotka voisivat estää liikennettä?
+2

Kommentoi tätä vastausta

Ei se käyttiksestä johdu! Vielä huonommin toimii Windows 7 Ultimate SP1:selläkin...
+1

Kommentoi tätä vastausta

kokeilan omaan verkkoosi jotain toista kanavaa. Itsellä WLAN kanavan vaihtaminen auttoi.
0

Kommentoi tätä vastausta

"Käyttis on Windows 8 Pro." Siinä vika.
-1

Kommentoi tätä vastausta

Osaako joku auttaa. Koneella pääsee omaan suojattuun wlaniin jos koneen käynnistyessä on wlan päällä. Jos poistun verkosta ja yritän palata niin ei onnistu. Sama asia tapahtuu jos wlanin kytkee koneesta päälle vasta sen käynnistyttyä. Käyttis Windows xp, niin ja jos verkosta poistuu niin myös kone reitittimen tiedoista katoaa. Puhelimella toimii normaalisti.

Jake
-1

Kommentoi tätä vastausta