Kysy
 • Elisa ja maaginen yhteys makuuhuoneessa

  Otsikko sisältää jo olennaisen, mistähän mahtaa johtua kun täällä korvessa talon sisällä tai pihalla löydy kuin maksimissaan yksi pykäläinen 3g ja nopeus on joku vaivanen 200kt/s, mutta kun talon sisällä makuuhuoneessa sängyn yläpuolelle katon rajaan laittaa puhelimen tai mokkulan, niin elisa räjäyttää heti täyden signaalin 14 megan nopeudella. Tämä toimii vain tietyllä 10cm halkasijalla olevalla alueella, ja siitä pois lähdettäessä signaali heikkenee, ja lopulta katoaa täysin. Mistä mahtaa tämä johtua? Kaverini mainitsi jotain yhteyden menosta yli.

  3G Elisa maaginen makuuhuone signaali yhteys

2 vastausta

 • On kyllä niin v*tun loistava otsikko että peukku ylös jo pelkästään tästä. En osaa auttaa ongelmassa. Mutta peukkua painan.

 • Se on joskus mystistä.
  4g yhteyshän on radioliikennettä ja radioaaltojen kulkuun voi vaikuttaa monikin seikka. Singnaali voi heijastella talon rakenteista. Taloa ympäröivästä puustosta, tv antenni tai vaikka metallinen vintille jatkosodan jälkeen unohtunut termospullo.
  Ja juurikin jos ollaan kentän raja alueella missä signaalin voimavoimakkus on heikompi.
  Linkkimastojen heiluminen tuulessa ja niissä istuskelevat pulut voivat vaikuttaa radiosignaaliin.
  Vanhat parrat muistavat että vaimo piti komentaa hiihtokisojen ajaksi pitelemään telkkarin sisäantennista kiinni että kuva pysyi terävänä.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista