Bin tiedoston kanssa pelleily!
-1
Elikkäs olen tässä nyt jo tunnin koittanut avata bin tiedostoa eli yritetty on. Olen katsellut ohjeita niin googlesta kuin afterdawnistakin sekä koneeltani löytyy daemontools, image burner ja magicdisc ja näiden kanssa koitettu vaikka mitenkä avata ja ei onnistu. Joten joku joka osaa niin voisi tehdä niinkin yksinkertaisen ohjeen että klikkaa tätä ja sitten tätä jne. Jos tuollaisella ohjeella en osaa niin sitten kyllä luovutan. Kiitän ja kumarran.

6 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Bin-tiedosto ei aukene itsestään. Se tarvitsee myös cue-tiedoston, jossa kerrotaan missä muodossa tuo bin on. Cue-tiedostot ovat melko usein samanlaisia, joten voit kokeilla kopioida toisen imagen cuen ja käydä notepadilla muuttamassa sen sisältä tiedoston nimen oikeaksi. Bin+cue -yhdistelmässä avataan aina cue-tiedosto, joka ohjaa ohjelman käyttämään biniä oikein.
+2

Kommentoi tätä vastausta

DaemonToolsilla ei kyllä pitäisi olla liian vaikeaa - klikkaa oikealla ilmoituspalkin kuvaketta, valitse Virtual CD/DVD-ROM ja edelleen valitse listalta joku vapaa "asema" ja Mount image. Avutuvassa ikkunassa haet image-tiedoston koneeltasi.
0

Kommentoi tätä vastausta

Pelkkä winrar aukaisee bin paketin eikä siinä tarvitse olla cue tiedostoja. Jos ei aukene on tiedosto luultavasti viallinen.
0

Kommentoi tätä vastausta

Mitä helkkarin hyötyä on tällaisesta BIN-tiedostosta? Miksi mikään firma ei myy siinä muodossa olevaa ohjelmaa????? Ihmettelen!!!!!!!
0

Kommentoi tätä vastausta

Näinhän tämän tulisi olla olen kokeillut ja ei onnistu
-1

Kommentoi tätä vastausta

PÄLLI
-15

Kommentoi tätä vastausta