Kysy

5 vastausta

 • Zavvi.com on erittäin luotettava kauppa ja kuuluu samaan konserniin kuin TheHut.com ja Sendit.com jotka toimivat Euroopassa EU:n veroalueen ulkopuolella Suomen Ahvenanmaan tapaan UK:ssa Jerseyn Saarilla. Kyseiseltä alueelta tilattaessa ALV peritään, mikäli tilauksen ALV-osuus toimituskuluineen on tasan tai ylittää kymmenen euroa. Koska ALV on Suomessa 23%, on siitä helppo laskea tarkka euromääräinen summa, eli 10e / 23% = noin 43,47e. Tullimaksua aletaan perimään vasta tilauksen yhteisarvon ylittäessä 150 euroa ja sen suuruus riippuu tilauksen sisällöstä. Tullitariffitaulukot löytyvät tullin sivuilta. Pienimmän perittävä ALV-maksun koko alenee viiteen euroon vuonna 2013, eli silloin tilauksen yhteisarvo saa olla korkeintaan 5e / 23% = noin 21,73e.

  Ainoat huomioitavat asiat asioidessa jonkin mainitun yrityksen kanssa: Tuotteiden tiedot eivät aina pidä täydellisesti paikkaansa, eli jos ostat vaikka elokuvan jossa pitäisi olla tekstityksissä "Finnish", niin siinä ei niitä välttämättä ole. Myös pelien ikärajamerkinnät saattavat olla joko PEGI-merkittyjä tai sitten eivät. Osassa tuotteista toimitus on rajattu vain Isoon-Britanniaan. Erityisesti elokuvat ja musiikkituotteet saattavat olla avattuja, eli niissä ei välttämättä ole muovikelmuja tai sinettejä ympärillä (pelit ovat kyllä olleet uusia ja avaamattomia).

  Olen itse asioinut kyseisten firmojen kanssa jo useamman vuoden ajan eikä vielä ole ollut mitään valittamista.

 • TheHut.com lähettää pelit belgiasta.

 • Zavvi on luotettava ja toimiva sivusto ja lähes identtinen Play.comin kanssa. Ainoa huomioitava asia kaupassa on se, että tavara toimitetaan EU:n ulkopuolelta, joka tarkoittaa tullimaksuja ja veroja liian kalliisiin tuotteisiin. Vanha raja oli noin 45 euroa ja tietääkseni vuodenvaihteessa raja laskettiin noin 25 euroon.

 • Taitaa raja olla vielä se ~45€.

  Luotettava kauppa, toimitusajat on 1-2 viikkoa, joskus nopeammin joskus hitaammin...

 • En todellakaan suosittele Zavvia.
  Tilaukseni on ollut käsittelyssä 3 viikkoa jo ja kun otat yhteyttä chattiin niin mystisesti he katkaisevat keskustelua tai selittelevät etteivät näe tästä mitään tai muuta hoopaa.
  Maksu kyllä kelpasi.

  Sanalla sanoen 1 ja viimeinen kerta kun tilaan täältä.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista