Kysy
 • Youtube kanavan kommenttinäkymän piilotus

  Eli haluaisin piilottaa julkisen Youtube kanavani etusivun kommenttihistorian eli sen mistä näkee kaikki ne videot joihin olen kommentoinut jotakin. (Syötteet) Onko tämä mahdollista? Nimittäin kanavan tilaajat näkevät kaikki kommentit.

  kommentit piilotus YouTube

8 vastausta

 • Löysin monimutkaisen reitin Youtuben kommenttihistorian eli syöteasetusten piilottamiseen, helpompikin tapa voipi olla ilman näitä mutkia, mutta näin ainakin onnistut piilottamaan kommenttisi:

  Ekaks kirjaudu youtube-tilillesi. sitten paina näyttöruudun oikeelta yläkulmasta pienen profiilikuvasi vierestä nuolta
  --->valitse avautuvasta valikosta Youtube-asetukset ja klikkaa sitä ---->nyt pitäisi olla auki sellainen sivu, jossa otsikkona Yleiskatsaus ---->sivulla näkyy vasemmalla puolella ruutua valikko TILIN ASETUKSET. Klikkaa sieltä Yhdistetyt tilit. Avaa se ja etsi tekstistä viimeiseltä riviltä tämä: "Voit hallita julkisen toimintasi julkaisemista kanavasi syötteessä käymällä kanavasi syöteasetusten sivulla". Klikkaa siitä linkki auki painamalla noiden kolmen viimeisen sanan kohdalta. Avautuu sivu nimeltä "Kanavan navigointi". Ja sieltä vihdoin viimein löytyy raksi kohdasta Syöte - videon kommentointi. Eli nyt klikkaa siellä todennäköisesti olevan raksi pois sieltä. Youtube oli asettanut sen sinne automaattisesti :( Muista sitten vielä lopuksi tallentaa tuo sivu.

  Huh olipas hankalasti piilotettu youtubella tämä toiminto mutta toivottavasti tajusit mun selityksen.

  Videon tykkäysten piilottaminen on tietysti vielä eri kohdassa....

  tässä vielä ohje siihenki:
  tilin Yleiskatsaus-sivulta klikkaa Yksityisyys, silloin avautuu sivu nimeltään Tietosuoja, jossa voi vetää raksit ruutuun kohdissa Pidä kaikki tykkäykset yksityisinä tai Pidä kaikki tilaukset yksityisinä. Muista vielä lopuksi tallentaa tähänkin sivulle tekemäsi muutos.

 • joo, en nyt keksi tuohon mun ohjeeseen enää muuta lisättävää,kuin että jos se kommentin näkyminen kovasti haittaa, niin voithan aina käydä poistamassa koko alkuperäisen kommentin asianomaisen videon alta. Eli kun hiiri on siinä sun kommentin kohdalla, näkyy kentässä oikeella puolella haalea pienenpieni ympyröity nuoli. klikkaa vasemmalla hiiren näpyllä siitä, niin avautuu vaihtoehdot poista/ ilmoita profiilikuvasta/ merkitse roskasisällöksi. Siitä sitten painat poista.

 • sori vielä yksi lisäys, kun nyt kävin testaamassa omat ohjeet: kun oot tehnyt tuon pitkän ohjeen mukaisesti, ja siellä sun sivustolla syötteessä kommenteissa vielä mahdollisesti jotain näkyy, niin sieltäkin sun omalta syötesivulta löytyy kommentin perästä tuo haalen pieni ympyrä, josta sen kommentin voi poistaa näkyvistä. Eli ei tartte koko kommenttia kokonaan tuhota alkuperäisen videon kohdalta. (>.> tuota, en nyt sitten tiedä, josko se mahdollisuus olis ollut siellä koko ajan jo ennen pitkän ohjeen mukaisia toimenpiteitä....., siinätapauksessa LOL)

 • En voi poistaa syötteestä kyseiset tiedot ovat 200 videota alempana

 • Se on kato nykypäivää et kaikki pitää jakaa. Koht huomaat että et käy paskalla ilman et koko sun naapuristo tietää siitä

 • Juu huomasin tuon kommentin poiston syötteestä äsken.

 • Tuo ohje auttoi vain osittain ongelmaan. Vieläkni näkyy yksi kommenttini kanavasivullani.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista