Kysy
 • XP ei tunnista lan verkkoa

  Elikkä ongelma on se että kun asun kerrostalossa ja täällä on tämä langallinen verkko. Kannettavalla olen katsonut että se toimii moitteetta että verkossa ei ole vikaa. Nyt kun olin asentanut pöytäkoneelle xp uudestaan ja kaikki ajurit asentanut niin xp ei siltikään älyä vaikka verkkokaapeli on koneessa kiinni ja yritetty ollaan saaha sitä edes huomaamaan vaan ei. Eli onko tähän jotain lan adabteri softaa jolla sais koneen huomaamaan kaapelin ja netti yhteyden? vai mitenkä tässä toimisi? (huom. olen ensikertalainen näissä asioissa)

  eitunnista lan Windows XP xp

4 vastausta

 • Onko sulla toista verkkokorttia jota kokeilla?

 • Huutomerkit kertovat, että jotain ongelmaa laitteissa on. Koska ne ovat Other devices-otsikon alla, niin Windows ei ole niitä tunnistanut. Yleensä tämä johtuu vääristä tai huonosti asentuneista ajureista.

  Kannattaa ladata kaikki ajurit uudelleen Levonon sivuilta ja asentaa ne uudelleen.

  On myös olemassa ohjelmia, joilla saa tarkempia tietoja koneesta. Esim. SiSoft Sandra. Ohjelman avulla voi selvittää tarkemmin mikä esim. verkkokortti koneessa on. Joskus valmistajan sivuilta on ladattavissa ajureita useille eri verkkokorteille.

 • Oletko käynyt Laitehallinassa tarkistamassa, että verkkokortti todella löytyy järjestelmästä? Eli että ajurit ovat asentuneet oikein.

 • Hei! Ei ole toista verkkokorttia (entinen intekroitu) ja Katsoin laite hallinnasta (xp on englannin kielinen)Että other devices kohdalla oli Ethernet controller,sm bus controller,unknown device video controller(vga compatible) ja kaikkien kohdalla oli semmoinen pieni koneen kuva jossa päällä huutomerkki? onko sitten ajureissa vikaa?
  ajurit latasin suoraan lenovon omilta sivuilta ( tietokone lenovo thinkcentre m55p)

  EDIT: katsoin nuita piilotettuja nii sieltä paljastu ethernet adabter osio. voiko tällä olla jotain osiota asiaan?

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista