Kysy
 • Windows Vista home premium väittää olevansa piraatti...

  Siis käyttis oli jo koneella mutta alkoi hidastelemaan joten asensin vistan uusiksi, puhtaan asennuksen(päivitysversiolla). Sitten poistin windows.old kansion viemästä tilaa. Jonkin päivityksen jälkeen alkoivat ongelmat. Kun koneen avaa, se alkaa miettimään ja ja ilmoittaa että järjestelmään on tehty tyyyliin laiton muutos tms ja vaihtoehtoina sulje tai lisätietoa. Lisätiedoilla se avaa microsoftin sivun missä lukee osta aito seiska. Siis miksi? Alkuperäinen vista on pöydälläni laatikkoineen sun muineen. Tällä kertaa se on jopa ihan aito. Pitääkö imuuttaa piratesta toimiva käyttis ku oikea ei toimi kunnolla?

  lienee paska vista Windows Vista

7 vastausta

 • Kannattanee aktivoida uudelleen; Microsoft varmaan luulee, että olet laittanut Vistan kiertopalkinnoksi. Tukisoitto ihan oikealle ihmiselle voisi edesauttaa parhaiten, vaikkei niistä aina tiedä.

 • Itse joutunut soittamaan kaksi kertaa microsoftin palveluun ja ovat sieltä antaneet avaimen jolla saa asennettua.

  Edit: Tai siis laitettua windows aidoksi.

 • Jos asenat uudestaan sen käyttiksen niin eikö se asenna sen vanhan käyttiksen päälle? Joten miksi poistit tuon yhden kansion? Voisin lotota että ongelma liittyy jotenkin siihen. Asenna se käyttis kokonaan uudestaan ja älä sen jälkeen poista mitään windows tiedostoja. Ei siellä ainakaan minun mielestäni uudelleenasennuksen jälkeen mitään tarpeetonta pitäisi jäädä.

  Yksi vaihtoehto on tietysti ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja kysyä jos he osaisivat auttaa.
  http://www.microsoft.com/finland/yhteystiedot/default.htm

 • Kyllä mulla ainakin on lisenssi, enkä ole edes tehnyt mitään päivityksiä enkä uudellee asennuksia . Tämä on selvästi Vistan ominaisuus. ja periytyy varmasti myös uuteen kännykkä sovellukseen ja ,
  Jota nokia nyt puuhaa . Onnea vaan kaikille windows käyttäjille . Onneks nyt on markkinoilla muitakin käyttiksiä kuin tää windows,

 • Eräs konsti on että imuroit toisella koneella suoraan ilmasen win8 -version ja boottaat sillä.

 • Sillä on lisenssi, jos on. Vistahan on floppi mutta tähän asiaan se ei vaikuta. Formatoi koko kovalevy vaikka linux live cdllä, Ubuntu on tähän hyvä. JOS HALUAT TEHDÄ TÄMÄN NIIN MUISTA TEHDÄ VARMUUSKOPIOT JOS ON JOTAIN TÄRKEÄÄ KONEELLA! JOKO ERILLISELLE KOVALEVYLLE TAI DVD LEVYILLE! Polta levylle ubuntu, laita levykelkkaan, käynnistä kone uudelleen, mene BIOSiin, valitse ensisijaiseksi boottauslaitteeksi CD/DVD, tallenna, käynnistä uudelleen, odota kun ubuntu käynnistyy (sitä ennen jos kysyy että haluatko käynnistää levyltä paina enter.), sen jälkeen kun työpöytä on esillä, ota 3 valikko yläpalkista(en nyt kirveelläkään muista mikä oli nimi valikolla...) sieltä työkalut ja gparted-levynhallinta.
  Tähän nyt vielä sen verran, kannattaa formatoida asema ensin, ja JOS haluat, jos käytät nettikoneena pääosin, osioi kovalevy. Tästä tulee sitten vähän myöhemmin.
  Sieltä valitset sen aseman, joka yleensä on C:, formatoi ntfs tiedostojärjestelmään. !!!TÄMÄ POISTAA KAIKEN!!!
  Tähän laitan sen minkä olin sanomassa. Jos siis käytät nettikoneena pääosin, kannattaa asentaa MYÖS ubuntu. Älä kuitenkaan asenna sitä vielä. Odota vielä.
  Kun ohjelma on valmis, käynnistä kone uudelleen. Ubuntu työntää levyn pois kelkasta kun käynnistät uudelleen. Ota live-cd pois, lisää Windows Vista Home Premium DVD. Odota kun asennusohjelma käynnistyy. Kun on käynnistynyt, jatka ruudun antamien ohjeiden mukaan. Kun asennus on valmis, käynnistä uudelleen.
  Tähän taas lisää. Jos käytät nettikoneena pääosin, laita ubuntu cd sisään. Käynnistä. Työpöydällä pitäisi näkyä asenna. Avaa se. Jatka ohjeiden mukaan. Kun siinä kysytään mihin asennetaan, valitse se minkä osioit, eli D: asema. Joten jatka, ohjeiden mukaan.
  Noniin, jatka ohjeiden mukaan Vista(paska)n asennusta.
  Kai tämä jo riittää. Katotaan kuinka paljon tekstiä tuli!

 • Eikö sulla oo lisenssiä??

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista