windows nimeää usean kuvakkeen kerralla
0
Hei
Mistä mahtaa johtua että kun teen esimerkiksi uuden kansion työpöydälle ja luomisen aikana samalla nimeän sen esim "Kuvakaappaukset" niin tämän jälkeen kaikki työpöydälläni olevat tiedostot ja kansiot on nimetty "Kuvakaappaukset" nimellä. Tätä tapahtuu satunnaisesti ja on todella ärsyttävää vaikka pidänkin töpöydän mahdollisimman siistinä turhista kansioista/kuvakkeista on silti ärsyttävää lähteä uudelleen nimeämään kaikki tiedostot. Käyttöjörjestelmänä käytän win 10. Sama ongelma on ollut myös aikaisemmin win 7 .

2 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Kuvakkeiden aktiivisuuden voi poistaa klikkaamalla työpöytää ensin tyhjään kohtaan.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Kaikkien kansioiden tai kuvakkeiden nimi muuttuu, jos esim. hiirellä teet ne aktiiviseksi ja muutat yhden nimeä, niin kaikkien nimet muuttuu samoiksi, ainoastaan nimeen perään tulee juokseva järjestysnumero jokaiseen, jotka nimettiin, esim. Kansio (1), Kansio (2), Kansio (3), niin monta kuin oli aktiivisena.

Tämän voit todeta tekemällä muutamia kansioita eri nimellä ja sitten rajaat ne hiirellä neliön sisään aktiiviseksi ja muutat yhden nimen, niin kaikki muuttuu+juokseva numero perässä.
0

Kommentoi tätä vastausta