Windows hävitti sata kovalevyt
0
Eli asensin juuri uudestaan windows 7:n. Asennuksen jälkeen ilmeni sellainen ongelma että windows ei tunnistanut enää ollenkaan kahta satakovoa. DVD-asema on kanssa kiinni satapiuhalla mutta sen se kyllä tunnistaa. Levynhallinta tunnistaa toisen kovalevyn mutta siinä on keltainen kolmio ja lukee vieras. Kovalevyt toimii normaalisti kun boottaa linuxin tai active killdiskin.

5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Ekana mullekkin tulisi mieleen että kyseiset kovot ovat kiinni eri piirisarjassa,uusimmista lankuista löytyy usein kahta eri piirisarjaa mm. asmedian ja intel ,ne ovat yleensä erivärisiä,windows 7:ssa ei itsessään ole tuota asmedian ajuria,se täytyy ladata ja asentaa emolevyn valmistajan sivuilta.
+3

Kommentoi tätä vastausta

Mikä on levyissä oleva Tiedostojärjestelmä, windows taitaa tukea oletuksena vain FATTEJA ja NTFS:ää? Kertooko S.M.A.R.T ongelmia/vikoja?
+1

Kommentoi tätä vastausta

Toisen kiintolevyn saa näkymään vasemmalla klikkaamalla sitä ja valitsemalla ''tuo vieraat kiintolevyt''. Toinen kovo voi olla asennettu eri piirisarjalle, josta saattaa puuttua ajuri.
0

Kommentoi tätä vastausta

Mahdollinen syy:
-kyseisillä levyillä/osioilla on väärät levyasemakirjaimet,jotka ovat ristiriidassa nykyisen levyn kanssa.
Ne voi muuttaa levynhallinnasta.
Toinen syy voi,olla että molemmissa levyissä on windowsasennus, jos kyseiset levyt ovat loogisia asemia kaiken pitäisi olla kunnossa.
0

Kommentoi tätä vastausta

Sain viimein tuotua toisen levyn zipzapin ohjeilla eli tuo vieraat levyt. Vaikka siinäkin oli ongelmia kun tuo kaatoi koko koneen. Toista levyä taas ei näy vieläkään missään ihan kun olisi hajalla mutta toimii kumminkin linuxilla ja killdiskillä. Enkä usko että olisi ajurivika koska olen asentanut viimeisen vuoden aikana tämän windossin pariinkin otteeseen eikä samanlaista vikaa ole koskaan tullut. Ei sitten XP:n tai 7:n asennuksen yhteydessäkään. Jos ei kellekkään mitään dramaattista kikkaa tule mieleen niin taidan asennella tuon vieläkerran uudestaan siltä varalta että asennuksen yhteydellä olisi tullut jokin virhe.
0

Kommentoi tätä vastausta