Kysy
 • Windows 8.1 ei suostu latautumaan

  Eli yritin päivittää Windows 8 pro:sta 8.1 pro:hon Storen kautta, mutta hetken miettimisen jälkeen tulee ilmoitus Windows 8.1:n asennusta ei voitu suorittaa loppuun. Olen yrittänyt poistaa palomuuria käytöstä ja lisäksi olen yrittänyt tarkistaa Windows updatesta päivityksiä, mutta jostain syystä, kun yritän ohjauspaneelista mennä Windows updateen, niin mitään ei tapahdu... "Muuta tietokoneen asetuksia kautta yrittäessä Windows updaten modern UI versio käynnistyy, mutta jää latailemaan itseään loputtomiin.... Eli kysymykseni on kaksiosainen:
  1) Miten saisin päivitettyä windowsini ja, jos siihen tarvittaisiin windows updatesta päivityksiä, joita kone ei automaattisesti asenna, niin
  2) Miten korjaan Windows updaten. Olen yrittänyt vianmääritystä ja jotakin se yrittää, mutta lopputulos on aina sama

  windows windows 8 Windows 8.1

3 vastausta

 • mulla toisen koneen kanssa sama ongelma mut se poistui kun käynnistin koneen uudelleen ja asensin ensin windows updatan kautta kaikki päivitykset oli 19 päivitystä ja taas käynnistin koneen uudelleen ja sit homma rokkas ......mahtava päivitys kone nopeutu huomattavasti

 • @boss93

  "How often have I said to you that when you have eliminated the impossible, whatever remains, however improbable, must be the truth?"

  -Sherlock Holmes

 • Ehheh.... Kylläpä nyt tunnen itseni tyhmäksi! Windows updaten jäätymisongelma korjaantui uudelleenkäynnistyksellä. Kiitoksia tästä. Täällä minäkin opastan muita koneittensa ongelmissa ja tuollainen ei tullut itselleni mieleenkään, muten House jossain jaksossa sanoi: "Me pelastamme usein potilaita, joita rivilääkäri ei saisi pelastettua, mutta joskus menetämme potilaan, jonka rivilääkäri olisi saanut pelastettua." Case closed!

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista