Kysy
 • Windows 7 jäätyy asennuksen lopussa! Ideoita?

  Helou.

  Lyhyesti sanottuna poistin Windows XP:n ja aloin asentamaan Windows 7:aa. Muuten sujui ongelmitta, mutta asennuksen viimeistely(Completing installion) kohassa jonkun aikaa ootettua, tulee musta ruutu ja vasemmassa yläkulmassa vilkkuu viiva. Siinä odoteltuani jonkun 30min, muuttuu ruutu kokonaan mustaks ja vielä kun oottaa ni kone boottaa ja alkaa käynnistämään winukkaa, mutta winukan käynnistys kohassa vähän aikaa ooteltua kone jäätyy kokonaan.

  Vikasieto tilassa yritin käynnistää, mutta silloin tulee ilmoitus että: "asennusta ei voi jatkaa vikasietotilassa, asennus jatkuu kun windows käynnistyy uudelleen", jolloin kone taas boottaa ja tulee samassa kohtaa jäätymis problemo.

  BIOS:ta kokeltu ACHI ja IDE tilaa eikä mikään tunnu auttavan. 10000 eri foorumia käyty läpi ja kokeltu vaikka mitä, mutta ei mitään tulosta.

  Nyt on Win 7 asennettu about 10 kertaa uusiks ja joka kerta sama ongelma.

  Kellään ideoita?

  apua asennus BIOS jäätyy kaatuu windows

8 vastausta

 • Kertoo aika paljon kiintolevyn kunnosta,eli vetelee viimeisiään. Onnistuuko winxp asennus normaalisti?

 • Jos Windows on "varmuuskopio" niin vika voi olla levyimagessa tai viallisessa poltossa. Myöskin aidon levyn naarmut saattavat vaikeuttaa asennusta.

 • ilman muuta ACHI tila päälle ,sitä ennen varmaan kannattais resetoida se bios,resetointi tapahtuu painamalla siellä biossissa F9 näppäintä,tällä saa pois suljettua jos jokin asetus on väärin biossissa,koitas silleen että teet mukautetun asennuksen ja poistat kokonaan sen osion minne sen winukan aijot asentaa,sit valitset sen ja asennuksen loppupuolella se kysyy päivityksistä niin laita siihen keskimmäiseen se "täppi" eli asenna vain tärkeät päivitykset,en ole seiskassa kokeillut,mut ainakin vistassa jos valitse sen ylimmän niin asennus jäi junnamaan pirun pitkäksi aikaa,en tiedä liittyikö toi ongelmaasi millään lailla,mut jos et näillä saa sitä asennettua niin laita ketju tonne foorumin puolelle,tässä on aika huono alkaa ehdottelee eri vaihtoehtoja.koska jos näillä ei onnistu niin kannattais varmaan tarkistaa muistien ja kovon kunto.

 • win xp:tä en oo kokellu asentaa uudestaa, mutta muuten kone kyllä pelitti hyvin kun xp oli asennettu.

 • Enkäpä jokin osa kokoonpanossa hyydyttää? Äänikortti, lisä-USB kortti tms. Ota kaikki ylimääräiset laitteet pois ennen asennusta.
  itsellä aikanaan MUVOn äänikortti kaatoi XPn asennuksen. Ilman korttia Winukka sitten asentui ilman mitään ongelmia ja asennuksen jälkeen äänkorttikin asentui ongelmitta.

 • Kokeile asentaa esim ja jos onnistuu vika on luonnollisesti kovossa.

 • Imuta joku ubuntu ja kokeile liveasennuksella,sillä voit tehdä levytestit. Onkos emon piirisarja varmasti päivitetty?

 • Älä koske mihinkään Bioseihin ynnä muihin emolevyn osioihin millä
  ei ole mitään tekemistä Win-7. asennuksen kanssa.
  Pystytkö kertomaan koneesi prossunopeus, muistin määrä,kovalevyn
  koko, ja vielä pienenä kakkosena, näyttiksen koko, onko integroitu.
  Meinaan jos näissä ei ole tarpeeksi potkua niin seiskan asennus
  ei onnistu . "Kuten kerroit jää kesken".

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista