Windows 7 ei käynnistynyt tänä aamuna. Missä vika?
+1
Windows 7 home ei käynnistynyt tänä aamuna. Eilen illalla toimi hyvin. Mitään uusia ohjelmia tai laitteita ei asennettu. Vikasietotilassa pääsee tyhjään taustakuvaan ilman mitään kuvakkeita. Ainoastaan hiiren nuoli näkyy. Eli mitään ei voi tehdä.
Olen kokeillut F8 näppäimen alla olevia tietokoneen korjaamistapoja, mutta eivät ole auttaneet. Kone menee vikasietotilaan ja sieltä tyhjään taustakuvaan. En haluaisi asentaa uudelleen Windowsia. Unko muuta mahdollisuutta.

2 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Koneen puhdistus nyt ensin kannattaa tehdä. Tarkista jos mahdollista, että koneen liitännät (kovalevyt, virtajohdot) on kunnolla kiinni. Samoin muistit ja muut emolevylle liitetyt kortit. Muistit voi kokeilla yksitellen irroitttaa myös.
0

Kommentoi tätä vastausta

Pidä aina Backup ohjelma ajantasalla,ilmaisversioita saa vaikka ihan maksullistakin ohjelmista, joissa on vain rajoitettu hiukan ominaisuuksia esim.EasyUS Todo Backup tai Aomei Backupper jne...
Tässä tapauksessa ei ole muuta mahdollisuutta kuin asentaa uudestaan.Tosin voisit jo harkita Windows 10:n asentamista.Yleensä koneeseen, jos siihen menee Windows 7:n, niin menee myös Windows 10:n.Vaikka juuri Home versio.
-3

Kommentoi tätä vastausta