Windows 10 palauttaminen
0
Päivitin Windows 10 64bit:seen Win8.1:stä. Muutos ei ollut positiivinen. En toisaalta halua palata takaisin Win8.1:seen, vaan pohdinpa sitä, että olisiko viisasta palauttaa Win10 tehdasasetuksiin, ikään kuin siis asentaa se uudelleen puhtaana. Win10 asennettiin vanhan Win8.1:n rekisterin päälle ja alussa Microsoftin päivitykset päätyi jatkuvaan bootloopiin. Onko ajatuksia?

2 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Rufuksella voi toki tehdä Win10:n asennusmedian jos käytettävissä on Win10-image (iso), mutta olisi varmaan suositeltavampaa käyttää Windowsin omaa työkalua DVD/USB Win10:n asennusmedian luontiin.
Komppaan yhtä keskustelijaa linkin keskustelussa:
"Miksi tähän haluaisi käyttää jotakin erillistä ohjelmaa, kun Microsoft tarjoaa suoraan virallisen työkalun, jolla voi tehdä haluamansa asennusmedian USB:lle?"

Puhtaan eli ns. mukautetun asennuksen voi tehdä Media Creation Toolin avulla tehtävällä USB- tai DVD-asennusmedialla. http://www.microsoft.com/fi-fi/software-download/windows10

Asennus suoritetaan "Mukautettu":na asennuksena, ei "Päivitys"asennuksena. Ohita kohta, jossa kysytään tuotetunnusta. Seuraavaksi poistetaan kovalevyn vanhan asennuksen osiointi, jotta ei tule rinnakkaisasennusta.
Tuotetunnus kysely tulee vielä toisen kerran, vastaa siihen "Tee tämä myöhemmin"
Aktivoiti tapahtuu automaattisesti jo ensiasennuksessa koneelle muodostetulla aktivointunnuksella.

Mikäli kaikki laitteet eivät koneellasi asennuksen jälkeen toimi, niin hae ajurit koneen/emolevyn valmistajan tukisivulta.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Jos olet aktivoinut sen asentamasi win 10, voit asentaa win 10 uudelleen ja aktivointi on jo koneellasi.
Win 10 asennusmedian voit ladata, http://www.tivi.fi/Vinkit/nain-teet-kat...ustikun-3326978 täältä.
0

Kommentoi tätä vastausta