Windows 10 päivitys ei toimi?
0
Onko muilla vai vain minulla että kun tarkistaa päivityksiä niin tulee ilmoitus: "kohdattu virhe"? Olen tehnyt kaikki linkissä olevat toimet paitsi uudelleenasennuksen. Olen poistanut virustorjunnan ja palomuurin kokeeksi mutta update herjaa virhettä. Auttaisiko windowsin uudelleenasennus, siitä on vain niin kova homma?

link ]

11 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Tällaiset luulot ajaa ihmisiä lataamaan vääriltä sivuilta. www.tenforums.com sivun alaosasta löytyy tietoa: About Us, johon suosittelen tutustumaan ennen kun tällaisia väittämiä kirjoittelet:

About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

Sama Google kääntäjällä:
Meistä
Windows 10 -foorumit ovat riippumattomia verkkosivustoja, eikä Microsoft Corporation ole hyväksynyt, sponsoroinut tai muuten hyväksynyt. "Windows 10" ja siihen liittyvät materiaalit ovat Microsoft Corp: n tavaramerkkejä.

© Designer Media Oy
0

Kommentoi tätä vastausta

www.tenforums.com on Microsoftin siivellä eläjiä ja saa monet luulemaa, että niillä on lähempääkin yhteistyötä keskenään.
-1

Kommentoi tätä vastausta

auttaahan se , oletko kokeillut ladata päivityksen suoraan mikkisoftan sivulta , siis standalone eli manuaali asennus
-2

Kommentoi tätä vastausta

Kyllä nuo windows päivityksaet tulisi aina ladata aina suoraan Microsoftilta, KB+päivityksen numero, eikä muiden palvelimilta.
Googlella löytyy varmaan oikea päivitys MS:ltä.
-2

Kommentoi tätä vastausta

Windows Update Gatalog on vuorenvarmasti Microsoftin sivusto.Kyseiseltä sivulta voit ladata Microsoftin päivityksen kunhan tiedät päiviyksen versionumeron.(KB...jne.)
Paljonko tämä sinun saivartelusi auttoi kyseistä henkilöä, joka halusi ladata korruptinoituneeseen Windows Updateen tiedoston joka ei asentunut.
Kirjoittele vastauksia,alä arvostele jos joku haluaa auttaa.Niin sen Googlen saat unohtaa,se ei ole vastaus kaikkeen mutta useampaan asiaan.
Samalla olen kylläkin sen toisen sivun auttavan hyvin monessa pulmassa.Kyseinen henkilö ei halunnut uudelleen asentaa Windows 10:n,siihen voi olla hyväkin syy.Moni lisenssi on määrättyjen kertojen takana jotta voit sen asentaa,muuten joudut ostamaan uuden.
Itse Windows 10:ssä on korjaustyökalu Windows Updateen,mutta jos kone on siinä kunnossa kuin epäilen niin päivityksen uudelleen asentaminen manuaalisesti korjaa koko Windows 10:n.
Terkkuja Sinne ja Kaunista kesää.
-2

Kommentoi tätä vastausta

Ps.Arvostelemallasi sivulla:www.tenforums.com on suora linkki Windows Update Gatalog sivulle jokaisessa Windows tiedostossa, tai niinsanotusti manuaalisessa Windows update päivityksessä.Toisin sanoen Microsoftin sivulle.Et lataa Cab. tiedostoa.
Samalla jokaisessa tiedostossa on kuvaus mikä se on, joten voit helpommin valita oikean päivityksen (KB...jne.)
-2

Kommentoi tätä vastausta

Ota Avast-jarru pois koneelta...!
-2

Kommentoi tätä vastausta

Käy sivulla:https://www.tenforums.com/. Ylinosio Windows 10 News,voit ladata sieltä manuaalisesti viimeisen päivityksen tai päivityksen mikä sinulla herjaa (KB...jne.).Samalta sivulta pääset myös sivulle: Microsoft Update Catalog.Kirjoitat siihen päivityksen numeron (KB...jne.).Lataat sen vain suoraan Downlad kansioosi ja klikkaat niin asennus lähtee asentumaan.Korjaa samalla Windows update kansion.Jokunen kerta itselläkin käynyt niin ettei Windows update ole toiminut,mutta lataamalla kyseisiltä sivuilta asia korjaantunut.
-3

Kommentoi tätä vastausta

Kyseiset sivut ovat Microsoftin ylläpitämiä:https://www.tenforums.com/,Microsoft Update Catalog.
-3

Kommentoi tätä vastausta

Jep tolta sivulta et saa kun sontaa tai viiruksia koneelles. Mutta jotain sentään toimii.
Palomuuri tai virusohjelma on estänyt latauksen tältä sivulta.
Aloitusnäytöstä kohta mikrosoft update löytyy kaikki mitä tarvitset.
Ja vielä, laita automaattiset päivitykset päälle, niin ei tarvitse murehtia noita asioita.
-3

Kommentoi tätä vastausta

Windows Update Gatalog https://www.catalog.update.microsoft.com/Home.aspx on ihan eri asia kuin https://www.tenforums.com/ parempi antaa suoraan linkki oikealle sivustolle, siis microsoftille, eikä bulvaanille.
-3

Kommentoi tätä vastausta