Kysy

5 vastausta

 • Yksinkertaisesti vastattuna, asennuksen tai päivityksen aikana kysytään käytetäänkö pika-asetuksia vai ei (asennus ei jatku ennen jotain valintaa) ja vasemmalla puolen voi valita mukautettu tai mukautettu asennus, sieltä muuttaa kaikki analysoinnit, ym. valinnat kohtaan "Ei".

 • Windows 10:n keskustelulle löytyy oma alue täältä, jossa saa varmaan paremmin vastauksia: http://keskustelu.afterdawn.com/threads...kustelu.757883/

 • Tää on kyllä yhtä paskaa kun laki sallii ja hyväksyy firmojen loukata ihmisten yksityisyyttä. Vai että liian vainoharhasta, kun urkittuihin tietoihin pääsee käsiksi microsoftin yhteistyökumppanit, alihankkijat jne jne lista on pitkä. Minkä takia ? Sen takia että mainostajat tietää mitä pornoa katsot ja osaa laittaa mainoksen sen avulla sinulle tykkäätkö thaikkuvaimoista ja vaaleista pikkutissistä vai oletko jopa homo. Siinäpä sitte istut työpaikas tietokoneella kun ruutuun alkaa ilmestyyn homojen kuvia postivaimoista kun pomo seisoo seläntakana. Onnea vuodelle 2016 ja haistakaa google ym microsoftit pitkä vittu !

 • Skalevi,

  Ei toimi näin. WIN 10 nimenomaisesti kerää ja lähettää eteenpäin tietoa mm tietkoneelle asennetuista ohjelmista. tätä tietoa MS taas välittää eteenpäin. Ja tieto lähetetään nimenomaan käyttäjän yksilöimiseksi ja sellaiset tiedot sisältäen, koska sillä pyritään mm piratismin ehkäisyyn.

  Eli kyllä, WIN10 ja Microsoft loukkaavat yksityisyyttäsi osana tavanomaista toimintaansa. Tosin, asentaessasi ohjelman olet myös hyväksynyt sopimusehdot, jossa annat tähän suostumuksen.

 • Tietojen keruu on todella huono termi käyttää. Tietojen keruulla ei tarkoiteta sitä että tietokone automaattisesti lähettää omia yksityistiedostojasi kuten kuvia, tekstitiedostoja, videoita jne jne. Vaan tietojen keruulla tarkoitetaan sitä että tietokone lähettää Microsoftille tietoa mahdollisista ongelmista. Esimerkiksi jos tietokone sattuu kaatumaan niin tietokone lähettää Microsoftille mahdollisen syyn miksi se kaatui jotta ongelma voidaan lähitulevaisuudessa korjataan. Missään lähetetyissä tiedoissa ei tule lukemaan nimeäsi, vaan kaikki tiedot anonymisoidaan automaattisesti ennen lähettämistä.

  NSA vuodot ja kaikki uutissivustojen huonosti tehdyt ja puutteelliset uutiset ovat tehneet ihmistä niin vainoharhaisia.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista