Kysy
 • Windows 10 ei avaa asetuksia, eikä asennuksia mitä voin tehdä?

  Asensin siis windows 10 ja asennuksen jälkeen huomasin että esimerkiksi Asetukset kansio ei vaudu, se vain välähtää näytöllä ja sen jälkeen ei tapahdu mitään. Windowsin sivuilla neuvottu palaa 8.1een ei samasta syystä onnistu. Myöskään uutta nettitikkuani en voinut asentaa koska taas sama vika.
  Alkaa vaan ottaa päähän koska kone on uusi eikä mitään muuta tähän vielä ollut ladattu. Näin opiskelijana olis opiskelu väline kiva saada nopeasti käyttökuntoon

  Kannettavat tietokoneet ongelma Windows 10 Windows-ongelmat

2 vastausta

 • dism /online /cleanup-image /restorehealth & sfc /scannow ja paina enter

 • . Jos saat systeemivalikon esille klikkaamalla Käynnistä-valikon nappia hiiren oikealla, tai painamalla Windows-X, valitse Komentokehote (järjestelmänvalvoja)

  2. Kirjoita komentorimpsu dism /online /cleanup-image /restorehealth & sfc /scannow ja paina enter

  3. Odota, että komennot suoritetaan loppuun. Dism voi olla pitkään "jumissa" 20% kohdalla, mutta jatkaa kyllä siitä eteenpäin.

  4. Jos ei ilmoittele korjaamattomista ongelmista, kirjoita powershell ja paina enter

  5. Kirjoita Powershell-kehotteeseen Get-AppxPackage -AllUsers | Where-Object {$_.InstallLocation -like "*SystemApps*"} | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppxManifest.xml"} ja paina enter. Tarkista ettei tule punaisia virheitä. Jos tulee, syötä sama komento uudelleen.

  Jos kaikki menee hyvin, käynnistä tietokone uudelleen.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista