Kysy

8 vastausta

 • "G0lden_Kebab antoi hieman harhaanjohtaa tietoa tuoteavaimen käytöstä. "

  Enpäs antanut.

  Sama kysyjä: http://x2.fi/q/tarvitaanko_windows_10

  Eli on rakentamasssa/ostamassa mistälie uutta konetta itselleen el iei todellakaan ole asentamassa samalle koneelle mitään (tosin et voinut tietää tätä), silloin ei tosiaan automaattisesti aktivoidu mitään jos ainut osa vanhasta koneesta on kovo. Tarvitsee myös vähintään vanhasta emon.

 • G0lden_Kebab antoi hieman harhaanjohtaa tietoa tuoteavaimen käytöstä.

  Samalle koneelle, kun Win10 asennetaan uudeelleen pitää kohdassa, jossa tuoteavainta kysytään, vastata "Minulla ei ole tuoteavainta".
  Lue tarkkaan ikkuna, jossa tulee tuoteavainkysely, niin huomaat, että siellä on todella tuo maininta.

  Kertaalleen aktivoitu kone aktivoittuu automaattisesti uudellen.

 • Tuo viimeinen linkki oli ihan oikein ja sieltä voi veloituksetta ladata asennusmedian: https://www.microsoft.com/fi-fi/software-download/windows10

 • Kerran kun on asentanut koneelle Windows 10:n niin se on digitaalisesti rekisteröity sinne.Et tarvitse mitään tuoteavainta vaan skippaat sen kohdan ja suoritat muuten asennuksen loppuun...Lopussa joudut tunnistamaan tietosi eng.(Verity)Tekstiviestillä tai sähköpostilla...Jos tekstiviestillä niin anna puhelimesi 4 viimeisintä numeroa niin saat puhelimeen tunnistus koodin ja se siitä...Sähköposti on oma Windows live tunnus...ja sinne tulee viesti jonka vahvistat...
  Windows 10 media creator tool on ilmaiseksi asenettava,muisti tikku ja kopioit sen sinne,sitten vain napsautat,set up...Siinä kaikki...
  Hyvää illan jatkoa.

 • Kädetöntä porukkaa. Netti on ohjeita täynnä! GOOGLE!

 • Ps.Koneelisi jää vanha Windows tiedosto old.windows ja file jossa on dollarin kuvia...Ne saat poistettua Järjestelmän ohjaajan työkaluilla...Disk Cleanup,napsautat kaksi kertaa sitä niin tulet system files kohdalle...Kone laskee paljonko voit poistaa ja poista kruksaamalla siitä old windows files, muutkin mitä se suosittelee...tämän jälkeen vanha Windows pitäisi olla poistettu ja uudelleen käynistys.
  Jos ei onnistu niin ne voi myös poistaa Ccleanerillä kakkos sivulta...samat kohdat.
  Hyvää yötä...

 • siis pitääkö jos ottaa tuon 3 vaiheen niin pitääkö windows 10 maksaa ja onko nuo sivustot luotettavia ?

 • No jos koodi on uudelleen käytettävää sorttia niin silloin pitäisi toimia, jos taas valmis paketti koneessa ollut niin voipi olla rajoitettua... tämä sisältää niin paljon asiaa että turha copy pasteta. Linkki:
  https://www.groovypost.com/howto/transf...license-new-pc/

  Jos nykyinen w10 serial koodi hukassa hae se vaikka tällä uudelleen nykyisestä koneesta:
  http://www.majorgeeks.com/files/details/produkey.html

  Lataa Mikkisoftan medianluonti työkalu w10 uudelleen asennusta varten (siellä hyvät ohjeet suomeksi):
  https://www.microsoft.com/fi-fi/software-download/windows10

  Jos uusi asennus ei hyväksy koodia syystä että eikä puhlinaktivointia ole saatavilla, niin silti pystyt käyttämään kooditonta asennusta jonkin aikaa (rajoitettu käyttö) ja voit tehdä oston suoraan w10 sisällä.


  Joku saa täydentää jos missasin jotain...

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista