windows 10 anti virus
0
tarvitseeko windows 10 erillistä virustorjuntaa?tällä hetkellä käytän ilmaista avira antivir ohjelmaa mutta onko se tarpeeton?

5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Windows 10 voi käyttää normaalikäytössä ilman erillistä virustorjuntaohjelmaa, luottaen sen omaan Defender virustorjuntaohjelmaan, joka on suoraan integroitu käyttöjäjestelmään.

Onko joku erityinen syy kysymykselle, esim. liian pieni kovalevyn vapaa tila tai ongelmia Aviran kanssa?

Yleensä lisävirusturva luo koneen käyttöturvallisuutta. Defenderin ei tule silloin olla käytössä ja muistaakseni se vetäytyykin pois käytöstä jos joku muu turva asennetaan.
0

Kommentoi tätä vastausta

Windows 10:n oma Virusturva on aivan riittävä tavalliseen käyttöön ja muuhunkin.Nykyisistä virusturva ohjelmista on ollut vain huonoja kokemuksia.Aiheettomia ja virheelisiä ilmoituksia samalla paljon yhteensopivuus onjelmia.
Jos haluat sitten ostaa jonkun virusturva ohjelman mielen varmuudeksi,niin kaikista jota olen kokeillut parhimmaksi on osoittautunut Kaspersky.Kevyt ja sujuva käyttöliittymä.Tämä tietysti on vain oma mielipiteeni.
Tosin nyt tulee ensi kuussa Spring päivitys, missä on paranettu juuri Windos 10:n tietoturvaa ja uusia ominaisuuksia,niin kannattaa olla ostamatta mitään Virusturva ohjelmaa turhaan.Saa nähdä miten kyseiset ohjelmat yleensäkin siihen sopivat.
0

Kommentoi tätä vastausta

Bitdefender on testeissä pärjännyt hyvin. Itse olen käyttänyt maksullista F-Securea kotimaista suosiakseni mutta Saksasta sen saa reippaasti alle puoleen hintaan. Valitettavasti F-Secure kunnostautuu pahimpana väärien positiivisten ilmoitusten antajana surffatessa.
0

Kommentoi tätä vastausta

Windows Defender on paras normaalille käyttäjälle; se osaa olla hiljaa kun sitä ei tarvita, ei yritä ärsyttää käyttäjää tai aiheuta muutakaan turhaa HEI MINÄ OLEN TÄÄLLÄ JA SUOJAAN KONETTASI -huutoa. Suojaustaso on nykyään enemmän kuin riittävä. Lisäksi, jos sen onnistuu saamaan sekaisin, niin kannattaa muutenkin ehkä pysyä kaukana kaikesta tekniikasta.
-1

Kommentoi tätä vastausta

On tarpeeton ja huonokin. Kannattaa asentaa joko Bitdefender free tai Panda free.
-3

Kommentoi tätä vastausta