Kysy

12 vastausta

 • Kyllä ja ei...
  Käyttökokemukset ja kommentit:
  http://keskustelu.afterdawn.com/threads...kustelu.757883/

 • Vähän huono syy ladata win10 koska maksaa 100€. Vertaus: ostaisin 100€ maksavan hiusten kihartimen, olen kalju mies. Kihartimen kyllä voisi myydä, win10 ei.

 • Kiitoksia kommenteista, tutkin nuo yhteensopivuusasiat ensin ja ennen sitä varmuuskopioin koneen.

  Kone on Asus X75V, 17 tuuman näytölllä (on muuten surkein näyttö mitä kellään olen nähnyt)
  Intel i-core 3 3120M
  6GB ram

  Windows 8.1

  Siis perusläppäri

  Elvytys osio on muistaakseni omalla osiolla, joten jos asennus jämähtää, palautan takaisin entisen, mikäli onnistuu

 • jos kyseisessä koneessa on win 8 silloin kannattaa päivittää koska win 10 on hyvä käyttöjärjestelmä vioistaan huolimatta.Jos on win 7 niin en päivittäisi ainakaan vielä vaan odottaisin rauhassa sen vajaan vuoden johon mennessä voit päivittää koneesi vielä ilmaiseksi. Tai sitten haet ja asennat puhtaan asennuksen jolloin saat tunnuksen millä varmistat win 10 laillisen käytön myöhemmin. Tee hyvä backup seiskasta jonka voit palauttaa kympin asennuksen jälkeen ja jatkat seiskan käyttöä kunnes kympin vaihto on sinulle sopivaa. Tuon kympin vikojen takia menee vielä muutama kuukausi ennenkuin järjestelmä todella toimii ja päästään näistä tietojen omimisista eroon. Tuo safe sopimuksen raukeaminen muuttaa vielä käyttöehtoja ja koko järjestelmän uudelleen arvioimisen usassa sijaitseville palvelimille. Pitäkää huolta tietoturvasta

  nassesakari

 • Kannattaa nyt varmistaa ensin että koneesi tai emolevysi valmistajalla on ajuri tuki kyseiselle käyttöjärjestelmälle Windows 10.nen, sanoivat jo suoraan puhelimessa microsoftilla jos ei löydy ajuritukea emolevy valmistajalta älä asenna Windows 10.piä.

  Tässä muutama esimerkki
  http://www.asus.com/microsite/mb/Windows_10/
  http://www.gigabyte.com/MicroSite/381/w10.html
  http://www.pcgamer.com/get-your-motherb...for-windows-10/
  http://www.asrock.com/mb/Intel/H77%20Pro4-M/?cat=Download
  http://www.asrock.com/mb/Intel/Z68%20Ex...3/?cat=Download

 • kyllähän se kannattaa asentaa jos vaan saa sen win10 toimiamaan ja se toimivuutta ei takaa edes ne uudet whql 10ajurit emolevylle on henkilökohtaista kokemusta ja sentakia on windows7 jossa kaikki pelittää niinkuin pitää !!ja vaikka kuinka emolevynvalmistajan sivulla sanotaan että kuinka se on win10yhteensopiva kun sanottaan windowsready10 !

 • Kyseessähän on läppäri taikka emolevy.Valmistajat eivät päivitä ajureita kuin viimeiselle versiolle koneesta, ja sitä edelliselle mallille koska maksaa rahaa...
  Ajurit saa aina ajurin valmistajan sivulta suoraan(Realtech,jne),tee lista mitä ajureita tarvitset.Samalla Win 10:n asentaa itse niinsanotut referenssi ajurit joita se ei sitten satu tunnistamaan...
  Jos nyt itse saan 10v. vanhan emolevyn ja läppärin toimimaan Win 10:ssä, niin on ihme jos ei asennu.YLEENSÄ vielä WIN 8.1 ajurit yhteenkäyvät Win 10:n kanssa.
  Sekään ei haittaa jos asennus menee pieleen, niin lataa Windowsin sivulta uudelleen asennusmedia ...Ei tarvitse mitään sarjanumeroita, vaan ne ohitetaan asennuksen yhteydessä, koska koneelle on mennyt jo ensiasenuksessa geneerinen sarjanumero.Tarvitset myös Windows Outlook tunnuksen,puhelin numeron kera.Win 10:n rekisteröinti tapahtuu syöttämällä neljä viimeistä numeroasi puh: numerosta taikka sähköposti varmistuksella Windows Outlookin kautta.Saat vastauksena muneroyhdistelmän jonka syötät Eng.( Verity )kenttään.Varmista kai Suomeksi.Huomioi myös että vanhat softat eivät toimi vaan on ladattava uudet,yleensä kaikista ohjelmista löytyy ilmaiversio...Toisinsanoen puhdas asennus on aina paras,samalla pääsee eroon vanhoista ohjelmien jämistä ja ajureiden.
  Jos sittenkin vielä epäilyttää niin monet liikeet päivittävät Win 10:een noin 100 eur...
  Tietysti varaa aikaa ja lue ohjeet Win 10:n päivitykseen...

 • Ei kannata paljon lukea,hirveitä riitoja kuinka Win 10:ntä ei voi asentaa,yksinkertaisetkin asiat on sotkettu niin maan perusteellisesti...Onko porukka näin avutonta.Näillä ohjeilla tuhlaat vain viikkosi, jonka naapurin poika vääntää kympillä.

 • Eipä kannattaisi asentaa Microsoft-NSA-käyttöjärjestelmää.
  Valitettavasti Linux ei ole ilmaisuudestaan huolimatta vaihtoehtoinen käyttöjärjestelmä.
  Ilman kokonaan uutta käyttöjärjestelmää,pelkään pahoin että ollaan kusessa.

 • Ei kannata ennenkuin kaikki bugit ja ajuriongelmat on korjattu.

 • Jos koneelle ei löydy ajuritukea tee niin kuin Tkonemies sanoo päivitä ja asenna sitten vanha takaisin.
  Jos ei omat taidot esim. nyt vielä satu riittämään, ei tuttua löydy tuttua joka auttaa vanhan takaisin asennuksessa kun koko koneen voi olla niin jumissa että temppuja juotua tekemään että saat vanhan takaisin.
  Kannatta se kai sitten tuosta vain koittaa joko onnistuu tai ei onnistu, kun on kerran 100€ etu kyseessä, en osaa arvioida mitä vanhan käyttöjärjestelmän uudelleen asentaminen maksaa esim. liikkeessä jos ei palautus onnistu ja taidot tai hermot ei koneen tappelemiseen vaikkapa riitä, ehkä tuon 100 € edun verran tai jopa enemmän.
  Jos kone on tehtaalla valmistettu valmis kone jossa on ollut Windows 8/8.1 lähes 99,9% varmuudella Windows 10 sopii koneelle, mutta varmistus on siltikin valmistajan sivuilta koneen tiedoista järkevämpää nähdäkseni kuin suoraan edellä edellä mainittu 100€ edun tavoittelu.

 • Kyllä kannattaa asentaa koska on yli 100 euron arvoinen päivitys..

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista