Windows 10
-4
Windows 10 wi löydä Nividian näytönohjaitten ajuria koska latasin ton 10 meni näyttä ihan sekavaksi? No palautin sen takasisin Windows 8.1 ja näyttö normaali. Hain Geforsen sivuilta 10 ajurit mutta taas sama juttu asensi 10 mutta näytössä oli ihan outoa. Nnyt taas taksin 8.1 ja toimii taas normisti. Onko tämä windows 10 joku raakaversio jota testailaan käyttäjillä?

4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Voit kokeilla win10:n asennuksen jälkeen ladata Geforce Experiencen ja sen kautta päivittää ajurit, vaikka nuo Win10:n ajurit kyllä pitäisi muutenkin toimia jos oikea ajuri on valittu.
Lataa täältä Experience: http://www.geforce.com/geforce-experience/download
0

Kommentoi tätä vastausta

Ei siinä mitään bitit ole poikittain siihen nvidian versioon ei vain ole tehty 10 virallista ajuria vielä. Eli 10 sisään https://support.microsoft.com/en-us/kb/3073930 asennat tuon ja estät nvidian ajurien lataamisen automaattisesti. Eli kun olet asentanu kympin niin ajat tuon softan ja sitten haet nvidian sivulta näytönohjaimesi 10 beta versio niin toimii. Mullakin meni virallisen julkaisun jälkeen 4pv ennekuin nvidialle tuli virallinen 10 päivitys. Se kymppi on niin pöljä että se asentaa toimimattomat ns uusimmat ajurit jos niitä ei estä.
0

Kommentit (1)

Onko virallinen vai ei, niin kyllä Geforcen sivu ainakin tarjoaa ajuria Windows 10:lle.
http://www.geforce.com/drivers Selaa sivulta valittava käyttöjärjestelmä, niin ylimpänä on win10 ajurit. - IlmoPJ
Ei löydä geforsen ajureita tämä windows 10. Olin yhytesessä Nividia kehottivat odottamaan kunnes microsofilta tulee virallinen ilmoitus että se tukee heidän ajureitaan . Kyselin beetta versiosta nividia kehotti lataamaan windows 10 kun heille tulee vahvistus että kaikki Nvidia ajurit toimii ilman mitään lisä säätöä. Eli sama juttu kun edellisten windowsien kanssa.
0

Kommentoi tätä vastausta

Asenna se kymppi ihan puhtaana vaan. Tuollainen edestakainen käyttöjärjestelmän päivitys päällekkäin pistää bitit niin solmuun, että oikean ajurin löytäminen ei enää ole se ainoa ongelma.
-6

Kommentit (1)

Kymppi asentuukin puhtaana, vaikka sen asentaisi päivityksenä. Kerrankin MS tehnyt jotain oikein. :) - muppis