Kysy

4 vastausta

 • Kokeile liittää näppis toiseen koneeseen. Jos se toimii siinä, niin sinulla on käsissäsi hyvin mielenkiintoinen ongelma. Todennäköisesti kuitenkin näppäin on vain fyysisesti rikki. Jos saat näppäinhatun irti, niin voit kokeilla katsoa josko sen alla olisi jotain sinne kuulumatonta...

  On myöskin muutama muu vaihtoehto:

  Käynnistä virtuaalinäppis ja testaa toimiiko näppäin siinä. Jos ei toimi, niin silloin se on estetty järjestelmätasolla.

  Onko koneeseen liitetty peliohjain? Jos on, niin kokeile irrottaa se - saattaa auttaa.

  Onko pelitila käytössä? Se saattaa poistaa näppäimen käytöstä.

  Lisää ohjeita (englanniksi): https://softwarekeep.com/help-center/ho...g-on-windows-10

 • On monia erilaisia ??syitä, miksi Windows 10 Windows -näppäin ei toimi. Eri lähteistä tulevat käyttäjät joutuvat tähän ongelmaan. Pystyimme tunnistamaan joitakin tämän ongelman yleisiä syitä ja esittämään syyt. Tarkista siis ongelma alla olevasta luettelosta. Syyn tunnistaminen voi auttaa ratkaisemaan ongelman.

  Laitteisto -ongelma: Jos näppäimistösi on fyysisesti vaurioitunut, se voi aiheuttaa ongelmia sen toiminnassa. Tämä on yleisin vaurio johtimissa, joita käytetään laitteiston liittämiseen tietokoneeseen. Langattomilla näppäimistöillä ei todennäköisesti ole tätä ongelmaa.

  Uusi merkittävä Windows 10 -päivitys julkaistiin: Joskus suuri Windows 10 -päivitys voi rikkoa monia asioita tietokoneellasi. Tätä varten sinun on päivitettävä ohjain laitteiston korjaamiseksi. Varsinkin ne, jotka käyttävät pelinäppäimistöjä.

  Windows 10: n pelitila häiritsee näppäimistöäsi: Razer Blackwidowin mukaan näppäimistö on ristiriidassa Windows 10: n pelitilan kanssa. Voit korjata virheen pelitilassa noudattamalla alla olevaa opastamme.

  Windows -näppäin on poistettu käytöstä: Monet tietokoneen käyttäjät ovat huomanneet, että näppäimistön Windows -näppäin ei toimi, koska se on poistettu käytöstä järjestelmässä. Sen voi poistaa käytöstä mikä tahansa sovellus, kuka tahansa, haittaohjelma tai pelitila.

  Windows 10: n suodatinavainvirhe: Windows 10: ssä on tunnettu virhe suodatinavaimen ominaisuuksissa, mikä vaikeuttaa kirjoittamista kirjautumisnäytössä.
  Lisää ohjeita (englanniksi): https://softkeyworld.com/fix-the-windows-key-not-working

 • Kun käytän sekä tablettia että puhelinta omien vallitsevien "paikka ym. olosuhteiden" mukaan. Miten saan muutettua asetuksia niin, että näkyvät molemmissa samoina?

 • Lainaus:
  "Kun käytän sekä tablettia että puhelinta omien........."

  Älä nosta kaksi vuottaa vanhaa toisen kysymystä. Tee ongelmallesi oma kysymyksen avaus! Tee se mieluummin oikealle foorumille.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista