Win 7 ei suostu päivittää. Apuja tarvis.
0
Päivityksiä olis 16 päivitettävänä, mutta win7 löytää virheet 800706BE ja 800706BA. Ohjeet virheisiin katsottu ja kokeiltu, mutta mitään ei suostu tekemään silti.
Aina ku sammuttaa koneen, niin alkaa asentaa päivityksiä, mut sit kone sammuu eikä mitään asennu. Kokeiltu myös manuaalisesti windows updaten kautta... ei toimi.

Ilmeisesti jotain osia kadonnu jostain winukan kansiosta, mutta mitä ja mistä saa? Taai saiskos jotenkin muuten toimimaan?
Koneessa ei ole cd-asemaa ja on sen verran vähän käytetty, ettei viel jaksais usb-asennukseen perehtyä tarkemmin (pakon edessä kuitenkin sen teen).

Koneen tietoja:
Aspire 3820TG 13"
i5-450M
Radeon HD5650
4GB DDR33
Win 7 Home Premium 64-bit

Kaikille vastaajille (myös trollaajille ja muille p-aukoille) hyvää pimenevää loppuvuotta!

4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Jahas samaa ongelmaa on enemmältikin, poista windows live ja asenna se uudestaan. Siitä on tuossa ketjussa:
http://fin.afterdawn.com/miten/vastaus.cfm/windows_update_epaonnistuu_asentaessaan_windows_liven_paivitysta_kb_2520039_virhekoodi_800706be_missa_vika
+1

Kommentoi tätä vastausta

Mulla oli sama tapaus enkä onnistunut millään saaduilla ohjeilla asiaa korjaamaan. Epäilen että kiintolevyn uudelleen osiointi poisti windowsista jotain. No uudelleen asennus korjasi tilanteen ja nyt toimii.
0

Kommentoi tätä vastausta

Windows liven poisto ja uudelleen asennus ei poistanut ainakaan mun koneesta ongelmaa, mutta toki sitä kannattaa kokeilla. Lopuksi jouduin asentaan käyttiksen uusiksi.
0

Kommentoi tätä vastausta

Suur kiitos... Windows liven poisto auttoi ja taas pelittää!
0

Kommentoi tätä vastausta