Win7 Explorer 11 pois Chrome tilalle
+2
Tarvittaisiin apua. Olen poistamassa Windows 7 käyttöjärjestelmästä Microsoft Explorer 11 selaimen ja korvaamalla sen Google Chrome selaimella:

1. Miten saan varmistettua, että Chrome selain avaa ne ”Suosikeissa” olevat sivut, ennen kuin poistan Explorerin?

9 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Kyllä voi explorerin poistaa. Ei tule mitään vahinkoa. Täältä: https://postimg.cc/MXMJk9BB
+4

Kommentoi tätä vastausta

"Älä missään nimessä yritä poistaa IE Exploreria, se on käyttöjärjestelmään integroitu ja siitä seuraa kaikenlaista toimimattomuutta ja ongelmaa."

Olen poistanut explorerin monesta koneesta eikä koskaan ole tullut mitään ongelmia.
+4

Kommentoi tätä vastausta

Toinen vinkki, vaihda nyt jo viimeistään Windows 10, varsinkin kun selkeästi sillä netissäkin olet.

Seiskasta loppuu tuki muutaman päivän päästä, eikä miinkäänlaisia päivityksiä ole tulossa enää siihen, muuttuu virusten temmellyskentäksi.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Lataa Iron Browser ja Ublock Origin.
+1

Kommentoi tätä vastausta

MauriK.
Ohjauspaneeli -->Ohjelmat --> Ohjelmat ja toiminnot --> Ja vasemmalta pystyriviltä, kolmas ylhäältä: "Ota Windowsin ominaisuuksia käyttöön tai poista niitä"!

Eli kyllä voi poistaa käytöstä ja näin olen itse tehnytkin jo vuosia sitten. Se on kuitenkin vain selain, jonka voi korvata jollakin muulla vastaavalla.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Älä missään nimessä yritä poistaa IE Exploreria, se on käyttöjärjestelmään integroitu ja siitä seuraa kaikenlaista toimimattomuutta ja ongelmaa.

Lataa ja asenna sen sijaan Google Chrome ja laita se yksinkertaisesti oletusselaimeiksi, jota se käynnistyksessä kysyy. Silloin kaikki mitkä selainta tarvitsee, avautuu siinä.
0

Kommentoi tätä vastausta

Vaikea valita, mikä on järkevää,kun toinen sanoo, että äläpoista missään nimessä. Ja toinen kertoo, että toimii hyvin vaikka poistin selaimen. Pitäisi tietää enemmän vastaajien tietopohjasta, kun "saitilla" satunnaisia onnistujia ja todella ammattilaisia.
No tällaista tilastotietoa en paljon kaipaa, koska apu koskee vain yhtä ongelmaa. Vastauslinkin voisi pitää niin kauan auki, josta on saanut avun. Ja avunsaaja voisi kiittää ja kertoa, että neuvo auttoi, niin näistä voisitte tehdä tilastoja, joka näkyisi kaikille omanan otsikkona lehdessänne.
0

Kommentoi tätä vastausta

Joo, poista vaan Exploreri Windowsista, mutta jätä Internet Explorer poistamatta.
0

Kommentoi tätä vastausta

Windows 10 asennukseen koska 7 tuki päättyy viikon sisällä. Aivan turha siis alkaa enää selaimia poistelamaan. Se aika meni jo vuosi sitten..
-4

Kommentoi tätä vastausta