Voinko luottaa Soluto-ohjelmaan ja kokeilla sitä?
0
"Soluto on järjestelmän käynnistyksen analysoija ja optimoija. Se parantaa tietokoneesi suoritusta monitoroimalla järjestelmän käynnistysaikaa. Analysoinnin jälkeen ohjelmat ryhmitellään sen mukaan, miten ne vaikuttavat käynnistysprosessiin. Ne luokitellaan poistettaviksi, ei-poistettaviksi ja mahdollisesti poistettaviksi."

Ohjelma on vielä Beta-vaiheessa ja sitä voi käyttää ainoastaan rajoitetun ajan ja rajoitettuna.

Ohjelman kotisivut: [ link ]

Itse asiassa ei ole tarvetta tälle (minulla on CCleaner) mutta olen vähän lukenut siitä ja haluaisin mielenkiinnolla kokeilla. Toisten mielestä ohjelma toimii miten luvattiin, toisten mielestä vaikutus on päinvastainen, toiset epäilevät toimintaa...

Erittäin mielenkiintoista: [ link ]

Miten on? Tietäisikö joku uskaltaako kokeilla, että ilman haittavaikutuksia? Kiitos vastauksista, vieraiden vastausten painoarvo on pienempi (tiedätte kyllä miksi). :)

3 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Ei tuo ohjelma tee mitään muuta kuin poistaa ohjelmia käynnistymästä automaattisesti. Tuo ohjelma ei tiedä mitä ohjelmia sinä haluat käynnistyvän heti, joten se on täysin turha. Sinä itse tiedät sen ja poistat ne turhat manuaalisesti vaikka sillä CCleanerilla tai ohjelman asetuksista.
0

Kommentoi tätä vastausta

Duschu: Tiedän mitä se tekee mutta minua kiinnostaa erityisesti nuo näytettävät ajat. :)
0

Kommentoi tätä vastausta

Lähtee kumminkin siististi pois Revo Uninstaller -poisto-ohjelmalla (toisin kuin Ask, jota tyrkytetään kylkiäisenä vaikka missä ja joka jättää parikymmentä avainta rekisteriin vaikka pitäisi olla täysin poistettu). Ei kannata edes kokeilla. Varaa linjan jenkkeihin ja hidastaa koneen toimintaa. Kaunis käyttöliittymä, mutta lupaa enemmän kuin antaa.
Taisto Leinonen
0

Kommentoi tätä vastausta