Kysy
 • Voinko jotenkin muuten asentaa no ajurit?

  Tämmönen ärsyttävä ongelma että kun asensin ihka uudelle koneelle windows 7 ultimaten ja emolevyn ajurit ja muut nii sitte ei pysty näyttiksen ajureita asentamaan. Koska kun ati catalyst control centerin asennus alkaa niin siihen ponnahtaa niin iso ikkuna ettei sitä aloitus nappia näy. Siitä voi valita kielen vaan. Ja tosiaan ikkuna on niin iso että sitä aloitusnappia ei näy. Eikä ikkunaa voi pienentää eikä sitä voi siirtää. Näytön tarkkuutta ei myöskään voi säätää. Eli mitä ihmettä teen tuolle? Tai voiko nuita asentaa jotenkin erillälailla?

  ikkuna ongelma Windows 7

5 vastausta

 • Caps lock ei kyllä auta, mutta Tab-napilla voit liikkus ilman hiirtä eri vaihtoehtojen välillä. En kyllä tiedä hyödyttääkö se tässä tilanteessa, etkö saa resoa muutettua pienemmäksi millään keinolla?

 • Pitääpä kokeilla nuita tabia ja capslockia. Mutta sanon vielä että näytössä on kokoajan joku 640x480 tai pienempi reso eikä sitä voi muuttaa.

 • Kiitoerittäin paljon rick! :) Onnistui.

 • Käytä Caps lock nappulaa liikkuaksesi. todennäköisesti kaksi valintaa peruuta tai asenna, joten paina caps lockia kaksi kertaa jolloin olet todennäköisesti asenna valinna kohdalla. Paina tämän jälkeen enter.
  Jos ei onnistunut niin yritä uudelleen painamalla kolmesti tai vain kerran caps lockia.

 • Eräs metodi, en tosin tiedä auttaako, mutta imuroi toi ohjelma dvd:lle ja aja sieltä, mutta eikös nää ikkunat oo päällekkäin...eli kokeile vaihtaa.. itellekin joskus sattunut noiden typerien mainosten kanssa vähän samaa.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista