Voiko tavaratalosta ostetun GTA V:n aktivoida Steamiin?
0
Eli jos ostan jostain suomalaisesta tavaratalosta GTA V:n tietokoneelle niin voinko aktivoida sen myös Steamiin syöttämällä serial keyn sinne?

5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
GTA V:n tapauksessa Steamistä ei oikein ole mitään hyötyä, kun kaikki verkkopeliasiat kuitenkin tapahtuu Rockstarin SocialClubin kautta.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Yleensä voi, mutta GTA V tapauksessa ei voi. Vain ostamalla GTA Vn Steamista saat steam-version. Englanniksi infoa: https://steamcommunity.com/app/271590/d...7890/?l=finnish
0

Kommentoi tätä vastausta

Itsekin menin tähän hankkimaan Rockstar Social Club -koodin tähän. Noh tässä sitä sitten lataillaan aina sieltä, omalla asentajalla - kivikautista touhua. Tätä sitten tutkimaan ja toteamaan, kuten jo mainittukin, ettei ole Rockstar tälläistä mahdollistanut.

Ja tosiaan ainakin omassa käytössäni Steamin ehkäpä paras ja olennaisin puoli on juurikin tuo erinomainen sisällönjakelupalvelu, joka toimii erinomaisesti. Ei tarvitse huolehtia omien pelien säilyvyydestä, eikä pelien tallennuksista. Kaikki päivittyy automaattisesti taustalla ja kovalevynkin voi tyhjentää ilman, että tarvitsee backupata satoja gigoja tavaraa. Lisäksi Steam ei edes tuki yhteyttä kokonaan ladatessaan (voi siis surffatakin samalla), toisin kuin tuo Rockstarin asentaja ainakin omalle yhteydelle tahtoo tehdä. Tämä vain mainitakseni, miksi Stamistä on hyötyä.
0

Kommentoi tätä vastausta

eikö sen perjaatteessa voi kun steamin alhaalla lukee lisää peli ja siellä jokin muu kuin steamin peli
0

Kommentoi tätä vastausta

Tuleekos GTA V:n pakkauksen mukana juliste?
-1

Kommentoi tätä vastausta