Kysy

8 vastausta

 • Niitä on Lildl myynnissä muutaman kerran vuodessa kampanjanomaisesti.

 • Eikös nuo Silvecrest tuotteet ole noita halpismyymälöiden tuotteita. Lidlissä ja Saiturinpörssissä olen mielestäni niitä nähnyt.
  Eipä tuollakaan myynissä näyttänyt niitä olevan: [ link ] [ link ]

 • Silvercrest on Lidlin oma tuotemerkki, eli vähän tyyliin K-kaupan Pirkka, eli niitä ei myydä missään muuaalla kuin Lidlissä -- ellei sitten joku toinen kauppa yksinkertaisesti osta Lidlistä niitä ja myy omassa kaupassaan uudestaan.

  Ja Lidlin tapa myydä ns. kestokulutustavaroita on kampanjaluonteinen, eli valikoima vaihtuu viikottain. Eli se voi olla, että haluamasi tuote ei tule myyntiin Suomessa enää koskaan.

 • Eivät Lidl:n koneet niin huonoja ole. Halpistavaroiden aatelia. Heillä on nettikauppa Saksassa mutta eivät myy ulkomaille. Harmi. Olen kuullut että Lidl Suomi avaa joskus nettimyymälänkin, jolloin saatavuuskin paranee.

 • Silvercrest partakoneet(hinnat 20-26 euroa!) ovat yhtä hyviä tai parempia kuin 200-400 euroa maksavat Philipsit tai Braunit. Niitä ei vain koskaan oteta esim. Tekniikan Maailman testeihin. Philipsin ja Braunin partakoneet ovat 10 kertaisesti ylihinnoiteltuja. Sen on Silvercrest osoittanut.Silvercrestin terät leikkaavat hyvin vielä vuoden käytön jälkeen. Philipsistä ja Braunista leikkuutehot katoavat puolessa vuodessa.

 • Silvercrest partakoneet(hinnat 20-26 euroa!) ovat yhtä hyviä tai parempia kuin 200-400 euroa maksavat Philipsit tai Braunit. Niitä ei vain koskaan oteta esim. Tekniikan Maailman testeihin. Philipsin ja Braunin partakoneet ovat 10 kertaisesti ylihinnoiteltuja. Sen Silvercrest osoittanut.Silvercrestin terät leikkaavat hyvin vielä vuoden käytön jälkeen. Phipsistä ja Braunista leikkuutehot

 • Tuollahan ne on myynnissä https://shop.targa.de/

 • halppis kamaahan ne on, mutta esim. Silvercrestin hiustenleikkuukone oli ihan hemmetin hyvä ja nyt harmittaa kun pikku pikku siiterissä leikittiin sillä niin saatiin se hajoamaan. yritin ettiä guugelista sitä konetta vaan ei tärpänny. paitsi löyty joku lidlin vanha sivu.. mut luulis että elektroniikkaan painottuvalla firmalla olis jonkunlainen webbikauppa.. liekkö vaan niin piilossa kun en minä ainakaan löytäny

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista