Kysy
  • Voiko PS3 ladata pelin, jonka olet ostanut ja poistanut,niin uudestaan?

    Kokeilin kuukauden ps3+ ja latasin yhden ilmaispelin, nyt tuo ilmainen ps3+ on loppunut ja samalla ilmais peli lakkasi toimimasta. Poistin sen ja oletin että voin ladata sen uudelleen koska "ostin sen" Voinko saada sen ilmaiseksi enää, jos kerta olen sen tavallaan "ostanut"

    Playstation 3

Yksi vastaus

  • Tarkoittanet peliä, jonka olet ladannut ilmaiseksi Playstation Plus kokeilujakson aikana.
    Playstation Plus -jäsenyyden kautta ilmaiseksi saadut pelit toimivat vain, jos jäsenyys on voimassa. Mikäli olet ladannut pelin konsolillesi kerran, voit ladata ja asentaa pelin konsoliisi maailman hamaan tappiin asti uudelleen ja uudelleen kunhan sinulla on voimassaoleva Playstation Plus -jäsenyys (tai siihen asti kun Sony ajaa Playstation-palvelunsa alas). Toisin sanoen saat pelin jälleen toimimaan ostamalla Playstation Plus -jäsenyyden (ei siis haittaa, jos välillä ei ole Plus-jäsenyyttä, sillä peli toimii jälleen kun jäsenyyden hankkii uudelleen).

    Pysyväksi peliä ei saa ostamatta sitä oikeasti oikealla rahalla. Nämä ilmaiset pelit siis vaativat toimiakseen aina Playstation Plus-jäsenyyden. Kun pelin on joskus ladannut, voi sen ladata ja asentaa uudelleen (& tietenkin pelata) aina jäsenyyden voimassa ollessa.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista