Kysy
 • Voiko poweri olla syynä?

  Elikkäs voiko virtalähteen koko vaikuttaa näyttiksen tehoihin? Laitettiin tällaiseen vanhempaan kokoonpanoon uusi (käytetty) näyttis, eikä sillä ollut mitään vaikutusta suorituskykyyn peleissä. Ajattelin ensin, että prossu sielä vaan rajottaa, mutta kuitenkin tehtävienhallinta näyttää pelatessa prossun käyttöasteeksi n.40%.. Vai voiko tähän luottaa?

  Kokoonpano:

  Inter Core2Quad Q9550
  Asus P5KPL-AM
  4Gb DDR2
  Ja näyttis vaihtui GTX 560Ti --> GTX 770

  Powerina Nexus RX-5300, 12V kyltin mukaan 42A, eikä tuo poweri mielestäni ihan huonoimmasta päästä ole, hyvin ainakin vuosia palvellut :)

  Vielä lisätiedoksi, pelasin tuolla samalla GTX 770 ohjaimella samoja pelejä parhailla asetuksilla, kun se oli i5-4670k/8Gb DDR3 kokoonpanossa isommalla powerilla (joku nexus 600W). Kiitos jos joku vaivautuu vastailemaan :)

4 vastausta

 • 4GB DDR2 Ramia pistää ainakin silmään. Hyvin vanhat osat

 • "GTX 770 ohjaimella samoja pelejä parhailla asetuksilla, kun se oli i5-4670k/8Gb DDR3 kokoonpanossa"

  Tämä kokoonpano onkin huomattavasti tehokkaampi.

 • Prosessori vaatisi DDR3 1333 MHz muistit toimiakseen täydellä teholla. Tuo emolevy ei sellaisia tue ja DDR2 1333 MHz muisteja ei ole, joten pullonkaula tulee siitä. LGA 775 -kantaisia ja DDR3 -muisteja käyttäviä emolevyjä kuitenkin on olemassa, että jos välttämättä haluat vielä viritellä noin vanhaa kokoonpanoa niin käytettynä varmasti löytyy.

 • Kiitoksia kaikille vastauksista! Tarkoitus ei ole tosiaan enää viritellä tuota vanhaa romua, vaan jouluna osat vaihtuu tämän sukupolven i5/DDR4, mutta tuo vanha poweri on tarkoitus siirtää uuteen kokoonpanoon ja sitä hain tässä. Vastauksien perusteella vika on siis tosiaan tuossa vanhassa raudassa, ja tämän Nexuksen powerin voi siirtää uuteen koneeseen ilman tehonmenetyksiä. Ja onhan nää uudet prossut ja muistit muutenkin virtapihimpiä, joten ei virtaa ainakaan enempää tarvita.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista