Kysy

7 vastausta

 • Yksin kertaisesti ei voi. Jos olet ladannut jonkun Videokameralla kuvatun version niin se voi ollakkin aika huono :D

 • Itse olen aina Ladannut Xilisoft Video converter ohjelman ja parantanut ääntä ja videon kuvan laatua. Kannattaa kokeilla.

 • Kassu10: on olemassa ilmaisia leffoja mitkä voi ihan laillisestikkin ladata netistä. älä ala tuomitsemaan.

 • Sanoin kyllä että olettaen. Kun käy joskus katsomassa esim. Pirate Bayn sivuilla lataajien keskusteluja niin kyllä siinä herkästi saa sen kuvan että kaikki pitäisi olla ilmaista ja sitten kuin joku saa vähän huono laatuista materiaalia niin haistatetaan ja kirotaan kuin pirut. Kuitenkin melkein kaikki mitä ladataan(jos mitataan GB:ssä on laitonta. Jos kysyjä todella sai ilmaiseksi tai osti sen niin pyydän anteeksi.

 • esim. axxo jakamat pakatut leffat webissä on yleisesti kehuttu muka kuvan/äänen laadultaan hyvänä, mut mie kun katon 37tuumasen telkun ja kotiteatteri järjestelmän kautta äänet, niin todellisuus ihan toista.
  kun video on pakattu vanhalla xvid codecilla ja ac3(dolbydigital/dts) äänet on pakattu hikisesti stereo mp3 muotoon, niin eihän sitä kato/kuuntele pirukaan.
  jos halluut ladatuista leffoista parempaa kuvaa/ääntä, niin eti h264 codecilla pakattuu videoo ja ac3 äänillä varustettuna,mut ennen kaikkee osta ennemmin leffat vaikka käytettynä dvd levyinä divareista ja jos et pidä leffasta, niin kiikuta takas divariin ja ainahan voit kans vuokrata leffoja.
  itse kyl ostan dvd/blu-ray leffan/sarjan jos pidän siitä, niin tekijät ainakin saa edes jonkin kolehdin et tekisivät edes yhtä laadukasta tuotantoo tulevaisuudessakin.

  kiinnostavimmat leffat käyn jo kattoo leffa teatterissa, video kameroilla kuvatuissa leffoissa on surkee ääni jakuva, kuten niissä on yli/ali valottuneita, sumee kuva, huonot värit, toisinaan ihmiset nousee seisomaan ja mölisevä ääni.

 • Varmasti kaikki axxo:n jakamat leffat ovat laittomia kopioita !!! Mitä enemmän ostamme leffoja, sitä enemmän saamme laadukkaita leffoja tulevaisuudessa.

 • Kylläpäs voi ! Käyt vain liikkeestä ostamassa samat leffat laillisesti. Olettaen että olet ladannut ne ilmaiseksi netistä.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista