Kysy
 • Voiko millään ohjelmalla boostata koneen ääntä?

  Eli omistan läppärin (Emachines E732ZG) jossa on vain yksi kaijutin. Tämä riittääkin normaalissa tilanteessa kohtalaisesti mutta kun on hieman taustamelua niin puheista/musiikeista ei saa mitään selvää.

  Olen huomioinut että joissain mediasoittimissa äänensäätö menee normaalia kovemmalle Esim. jos 100% on normaalisti maksimi niin ohjelmalla voi lisätä vaikka 120% jolloin ohjelma suurentaa äänenvoimakkuutta esim vlc player on tällainen.

  Kysymys kuuluukin että onko olemassa ohjelmaa joka suurentaa kaikkia koneen ääniä yli 100%:n? Ääniä ohjaa tässä läppärissä jokin Realtekin piiri.

  Boostaus Realtek ääni

10 vastausta

 • Jos rajoittava tekijä on koneen kaiutin, mikään ohjelma ei siihen tietenkään auta. Mekaaninen torvi, vaikka hassulta voi kuulostaakin, sen sijaan voisi auttaa.

  Jos ongelma taas on se, että koneen soitto-ohjelmat ja/tai mikseri ei vain osaa vahvistaa signaalia niin paljon kuin mahdollista, joku apuohjelma voisi auttaa. Valitettavasti en vaan tiedä yhtään kyseisen kaltaista ohjelmaa.

  Kuuluuko ääni sitten VLC:llä tarpeeksi kovaa? Mp3:sten voimakkuutta voi ehkä nostaa ilman äänenlaadun huononemista esim. Mp3Gain ohjelmalla. Läppäreihin saa aika pieniäkin, esim. pohjan alle tulevia, ulkoisia lisäkaiuttimia, mutta kieltämättä ne hanakaloittavat monessa tilanteessa käyttöä. Ei pieni USB-paikkaan kytkettävä langaton äänilähetin (esim. http://www.verkkokauppa.com/fi/product/...udio-Pro-WF-100 (pienempiäkin varmasti löytyy, en vain jaksanut hakea)) ja koneesta erillään oleva stereolaite tai aktiivikaiutinkaan tule kyseeseen?

 • Liitä viritin-vahvistemeen säädä ääntä sen kautta tehoja.
  Ohjemiakin on , mutta ei ne tossa sun tauksessa auta.

 • onhan kans vaihto ehtona käyttää kuulokkeita jos et ajatellut sitä vaihto ehtoa.

 • Vahvistinta on vaikea kantaa mukanaan ja juurikin tällätavalla yritän päästä kuulokkeista eroon. Kuulokkeet oli hyvät siihen saakka kunnes monen ihmisen piti kuulla äänet.

 • Kyllä tossa koneessa on 2 kaiutinta, katso kuva: http://pcstore.bg/files/pic_prod_1/thum...cdd505d23ac.jpg
  näkyy kaksi mustaa kohtaa

 • ei se piipitin joka läppärissä on riitä tuottamaan kovin kummoista ääntä. joko ostat muutamalla kympillä kajarit tai liität koneen vahvarin kautta kunnon kaiuttimiin.

 • Oma kone ei ole sama kuin mitä tuossa tuntemattoman käyttäjän anatamassa kuvassa. Minulla ei ole kahta kaijutinta. Muutenkin kone eroaa kuvasta liittimien ja merkkivalojen sijainnista.

  Ja edelleenkään erilliset kajarit eivät ole vaihtoehto. Kotona voin kyllä liittää koneen kotiteatterijärjestelmään HDMI:llä tai 3,5mm pluginilla mutta kaikkialla se ei onnistu. Myöskään kajareiden virittely ei oikein onnistu kaikkialla.

  Kysymys olis siitä että onko tuota ääntä mahdollista saada boostattua. Eli teoriassa se on mahdollista kun kerran sen pystyy tekemään VLC Player ja pari muuta ohjelmaa mutta miten saada kaikkia koneen ääniä boostattua?

  Eli jos ei ole mahdollista niin yritän keksiä jotain muuta keinoa tuohon mutta jos viittisitte olla ehdottamatta mitään vahvistimia tai kaijuttimia.

 • "Eli jos ei ole mahdollista niin yritän keksiä jotain muuta keinoa tuohon" tee mahdottomasta mahdollinen, ja ole sankari! mutta se koneen piipitin ei tuota yhtään enempää ääntä vaikka "boostit" olis 1000%. Se VLC Player ei mitenkään lisää sen piipittimen äänen tuottoa, jos näin olisi niin Slayerikin soittaisi läppärin ja VLC PLayerin kautta muhkeilla soundeilla samalla säästäen sähköä.

 • No hoidin ongelman toisella tavalla. Porasin uudelle kaijuttimelle reiät ja vaihdoin vanhan parempaan. Nyt on läppärissä stereoäänet ja paremmat kaijuttimet kuin alkuperäiset. Jälki oli yllättävän hyvä. Mistään muusta ei huomaa että kaijutin ei ole ollut alkuperäisenä kuin jos kotelon avaa niin näkee että uusi kaijutin on kuumaliimalla kiinni.

 • Onhan noita softia millä voit kokeilla.. esim:

  SRS Audio Essentials
  http://www.srslabs.com/store/store/come...sp?idProduct=51

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista