Kysy

5 vastausta

  • No ei, mutta rikki/katki se voi mennä helpommin.

  • Kyllähän ne voi mutta ei myös kannata katsoa hintaa kun nuo ostaa. Muutamassa kalliimmassa johdossa on ollut samanlaisia häiriöitä mitä halvemmissakin. Kun taas joitakin halppisjohtoja on tullut vastaan missä ei ole ollut minkäänlaisia häiriöitä. Hinnalla saat yleensä varmemmin kunnollisen johdon mutta jos on mahdollista niin osta sellainen johto mikä on todetty hyväksi, vaikka kaverin toimesta.

  • Teoriassa heikentää jos on laatu vehkeet ja joku kkka kaapeli välissä.

  • No ainakin oman kokemuksen mukaan nuo halpis jatkojohdot on todella huonosti suojattuja, eli häiriötä ottava todella helposti. Itsellä esiintynyt ainakin pieninä surinoina ja sirinöinä kuulokkeissa/kaiuttimissa. Voi kai tämänkin laskea "äänenlaadun huononemiseksi".

    Mutta itse äänenlaatuun ei kyllä käytännössä (Huom! KÄYTÄNNÖSSÄ) vaikuta, teoriassa kyllähän se signaalia heikentää..

  • Ellei johto pätki ja ääntä antavan laitteen kuulokelähtö on suunnilleenkaan kunnolla tehty, johdon vaikutus äänenlaatuun on tavalliselle kuuntelijalle merkityksetön. Teoriassa johto voi hieman vaikuttaa taajuusvasteeseen, mutta tavanomaisilla kuulokkeilla se ei ole havaittavissa. Häiriöitäkään kuulokelinjaan ei helpolla tartu, kuulokkeet ovat sen verran pieni-impedanssinen kuorma.

    Mikkilinjassa johdon vaikutus sen sijaan onkin usein jo merkittävä.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista