Virusohjelmat
+2
Onko jotain ohjelmaa mitä myös kannattaisi käyttää malwarebytesin ja adwcleanerin kanssa?

6 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Venäläisten vakoiluohjelmista on syytä pysyä laukana!
+1

Kommentoi tätä vastausta

Kyllä löytyy jo jopa verkkokauppa comista saa todella edullisesti kattavan virusturvan täysimittaisena https://support.kaspersky.com/kis2018 https://www.kaspersky.com.au/downloads
tuolta https://www.ebay.com/ itse hankkinut lähes nykyiseen verkkokaupan hintaan.

Tuolta voi seurata ohjelmien tuloksia ja toimintoja https://www.av-test.org/en/ https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/ https://www.av-test.org/en/antivirus/business-windows-client/
-2

Kommentoi tätä vastausta

Bitdefender free riittää sellaisenaan. Muut voi huoletta poistaa.
-3

Kommentoi tätä vastausta

Kasperky on jo eräässä maanosassa kokonaan pannassa pääkonttorin sijainnista (Moskova) johtuvista vakoiluepäilyksistä, etenkin kun tietää miten maassa asiat hoidetaan.
-5

Kommentoi tätä vastausta

Hyvinpä on kaspresky kuitenkin kaikista vakoilu epäilyistä huolimatta toiminut jo vuosia, toisin kun esim. se paljon kehuttu USA.n norton.
Trump ei halunnut hyväksynyt enää kaspreskya USA.n valtion koneiden viralliseksi virusturvaohjelmistoksi, siihen asti se kyllä oli sitä, tosin Trump on tehnyt monia muitakin ratkaisuja, jotta USA saadaan takaisin jaloilleen USA työllistettyä jne. mikä on aivan ymmärrettävää, kun seuraa esim. Suomen hallinnon edes ottaamuksia EU.ssa, kuinka herrat ja rouvat EU.ssa juoksee Merkelin, Makronin ja J-C Junkerin touhuiluissa ja hoitavat oman kansalaisten asioita ja etuuksia, että sen, sellaista virustentorjunnassa nykyään.
-5

Kommentoi tätä vastausta

Toki. Vaikka free bitdefender.
https://www.bitdefender.com/solutions/free.html
-6

Kommentoi tätä vastausta