Kysy
 • Virus, haittaohjelma vai ei-toivottu mainos?

  Operan uusin selain ja silti vaan koko ajan aukeaa ei toivottuja pelicasinosivuja parikin sillä aikaa, kun olen viisi minuuttia pois koneelta vaikka vessassa tms. Nytkin, kun tulin koneelle, siellä oli uusi ruuta auki [ link ] Adcance System Caren uusin ja Iobit Malware Fighter ei löydä mitään virusta tai haittaohjelmaa. Operassa on tietääkseni mainostenesto adblocker, mutta saako näitä estettyä millään. Sama Firefoxissa, aukeaa jokin läähätyslinja calljasmin. com tai jotain. Mitä voi tehdä vai pitäisikö asentaa jokin toinen maksuton ohjelma ja käydä koko kone läpi?

  apuohjelmat esto mainokset Mozilla Opera

4 vastausta

 • Scannaa kone malwarebytes antimalwarella ja unohda tuo roskasofta mitä olet käyttänyt.

 • Adcance System Care on jo itsessään melkein haittaohjelma.

 • Kannattaa poistaa nuo molemmat ja tarkistaa kone tuolla MB ohjelmalla.

  http://www.malwarebytes.org/

  Asennusvaiheen päätyttyä ota ruksi pois "Kokeiluversio" kohdasta ja ennen täyttä virustarkistusta päivitä virustunnisteet.

 • Muuten varmaan ihan jees ohjelma, löysi jotain 130 haittaohjelmia, mutta hakikin ihan vaan 7tuntia, olen käynyt kahteen kertaan ulkona ja syönyt ja vasta nyt yöllä tuli valmista klo 1:25 ja kun merkkasin rastilla poistettavaksi, veti koko ruudun valkoiseksi ja kellottaa sitä nyt jo kymmenisen minuuttia, joten onkohan sittenkään ihan toimiva ohjelma???????

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista