Kysy
 • Vieläkö kuvaputkitelevisoita korjataan? Saako osia?

  Meni hyvä kuvaputkitelkkari pimeäksi, vaikka itse kuvaputkessa tuskin on vika vaan jossain piirilevyssä. Eri asia on, saako enää mistään noihin osia eli tuoko Sony Finland enää niitä. Vieläkö joku korjaa kuvaputkia pääkaupunkiseudulla tai Tampereen suunnalla kohtuuhintaan?
  Joku takuulla kommentoi, että onko mitään järkeä, mutta samapa tuo, kun taulutelkkariin saa pistää 10kpl satasia, että saa edes siedettävän, suurin osa on täyttä paskaa, eikä mitään jakoa kuvaputkelle juuri missään, kuvassa ja kaikkein vähiten "äänessä".

  edullisesti korjaus tv

7 vastausta

 • Meillä on kaksi taulutelevisiota ennestään, Samsungin ja LG:n 32" ja 40", yhtä surkeaa kohisevaa kuvaa,ei pysy liikkeessä lätkässä ja formulassa.Näissä siis sisäinen viritin. Kuvan laadussa mitään jakoa 21" Sonyn Black Trinitronille ja antenniboxille. Äänen laadusta ei voi edes puhua noissa honottavissa muovilaatikoissa 5w halpiskajareilla. Ainoa todellinen etu tauluissa on niiden keveys siirrellä, ei todellakaan kuva, vielä vähemmän ääni. Mummolle ostettiin jotain 1000e maksanut uusi Sonyn LCD, ei sekään mikään mieletön ole kaapelitaloudessa, kyllä sitä katselee paremman puutteessa, mutta ei tosiaan ihmettellyt, että onpa hvvä kuva. Makunsa kullakin. Noita halpis paskoja en edes katsele vaihtoehtona.

 • Osta käytetty,pääset paljon halvemmalla. esim tori.fi,netcycler tai huuto.net

 • No helpoiten vastauksen omaan kysymykseen löydät paikkakuntasi keltaisilta sivuilta. Sieltä sitten vaan soittelemaan tv-huoltoihin ja neuvottelemaan hinnasta. Kyllä niihin varmaan varaosia saa, se on sitten asia erikseen minkä hintasia.

 • Taulu-tv:n "huono" kuva johtuu yleensä siitä että se näyttää suomen SURKEAN digilähetysten virheet paremmin kuin putki-tv. Putki-tv:ssä on paljon alhaisempi resoluutio ja yleensä pienempi kuva, se "pehmentää" kuvavirheet pois. Mutta kun katsoo fullhd kuvaa hyvästä taulutv:stä niin kyllä näyttää hyvältä!

 • 5 kpl. satasia riittää

 • Tuhat eurolla(10kpl satasia) saa kyllä todella hyvän taulu-tv:n jo. Hakkaa kuvaputki-tv:n mennen tullen

 • no kyllä mikä tahansa hallppis parin satkun lcd taulu tv voittaa kuvaputken 100-0..voi herranen aika...

  joskun vain kun on siirryttävä ajassa eteenpäin...

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista