vanhat koneet
-2
mulla olis 2 läppäriä toinen 95 ja 98 onko ne jokupäivä arvokkaita vai onko yleensä vanhatkoneet esim aple lisa yms arvokkaita ? kanntattaako asentaa linux va pitää sellasenaan tai onkone ihan turhanpäivästä krääsää nykyjään ja tulevaisuudessa olis kiva tietää koneet hyvässä kunnossa paisi akut puuttu ja 95 kovalevy ja saranoiden vieressä pieniä halkeumia muuten toimii

3 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Minäeinytsaaselvääkunsinäetkäytäpilkkujajasanavälejä...

Mutta joo, 99% varmuudella ne koneet ovat tulevaisuudessa yhtä arvottomia, kuin tällä hetkellä.

Kannattaako asentaa Linux? Anna mennä vaan.

Loppuarvio: Nakkaa koneet ekotorille ja hae halvin mahdollinen läppäri vaikka Cittarista ja leiki sillä. Se on satoja kertoja parempi, kuin nuo mainitsemasi matolaatikot.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Apple Lisa on arvokas, mutta jos noilla numeroilla tarkoitat vuosilukuja, niin ne eivät ole arvokkaita. Enkä usko että niistä koskaan arvokkaita tuleekaan. Apple Lisa oli aikoinaan merkittävä tuote, joka osaltaan selittää sen arvokkuuden. Nykyaikaiset läppärit eivät ole millään tavalla merkittäviä tuotteita.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Todella vanhoissa koneissa arvo nousee hieman jossainvaiheessa. Mutta ei kovinkaan korkealle. Eli koneistasi ei tule kovin arvokkaita missään vaiheessa. Mutta jos toimii hyvin niin voit saada parisataa/kone noin kymmenen vuoden päästä.
0

Kommentoi tätä vastausta