Vanha weppikamera
+1
Onko mahdollista kun minulla on vanha web kamera joka ei toimi Windows 7:kassa. niin onko mahdollista saada se jotenkin luulemaan että minun käyttis on windows xp?? tai toimimaan jotenkin windows 7:kassa?

9 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Onko käyttöjärjestelmäsi 64 Bittinen?
Itse olen havainnut että vanhat web kamerat eivät tuppaa toimimaan 64 bittisissä käyttöjärjestelmissä ainakaan Vistassa tai uudemmissa.
+1

Kommentoi tätä vastausta

juu, Kamera on logitech Express. Käyttis 64-bit Windows 7, mietin vaa että oisko siihen jotain h4X übernörtti keinoo saaha se toimii seiskassa, ku se ei käy ku Windows XP:hen ja vanhempiin käyttiksiin. Nyt tuliko selväks?
0

Kommentoi tätä vastausta

Sitten ainakin tuossa win 7 ultimatessa voi suorittaa tiedostoja kai windows xp yhteensopivuus tilassa
0

Kommentoi tätä vastausta

"No älä nyt ainakaan kerro sen kameran merkkiä ja mallia."

"juu, Kamera on logitech Express. Käyttis 64-bit Windows 7, mietin vaa että oisko siihen jotain h4X übernörtti keinoo saaha se toimii seiskassa, ku se ei käy ku Windows XP:hen ja vanhempiin käyttiksiin. Nyt tuliko selväks?
tänään, kello 13:21 "


Että tuossa sulle on se vastaus,ehkä voisit lukea viestit, ennenkuin alat aukomaan.
0

Kommentoi tätä vastausta

Helpoimmalla pääset kun tarkistat kameran valmistajan sivuilta mille se kamera sopii ja lataat tarvittavat ajurit sieltä. Kuullostas et se on aika paljon ajuri ongelma.
0

Kommentoi tätä vastausta

Noni selitän viel kerran ku kaikki ei kait älyä, SIIIS! minulla on vanha webkamera joka siis ei ole yhteensopiva minun Windows 7 64-bit käyttöjärjestelmän kanssa mutta, voisiko sen saada jotenkin toimimaan Windows 7 64-bit käyttöjärjestelmän kanssa, olen koittanut asentaa jotain juttuja logitechin sivuilta mutta ei onnistu.
0

Kommentoi tätä vastausta

on mahdollista kun se on mahdollista jos mahdollista ni kerro mahdollista käyttöjärjestemää mahdollista mallia vaikka mahdollista vastausta mahdollista joo.
-1

Kommentoi tätä vastausta

Jos haluat tietää, mitkä laitteet ovat yhteensopivia Windows 7:n kanssa, siirry Windows 7:n yhteensopivuuskeskuksen sivuille.
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=183807
-1

Kommentoi tätä vastausta

No älä nyt ainakaan kerro sen kameran merkkiä ja mallia.
-2

Kommentoi tätä vastausta